Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan, mit mondjak a főnökeim...

Hogyan, mit mondjak a főnökeimnek, hogy bár elkezdtem dolgozni Gyes alatt de most mégis eljönnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

3 gyerkőc mellett részmunkaidőben mentem vissza dolgozni, de másfél órás utazás(csak oda) stb miatt nem éri meg bejárni, elmegy a pénz az üzemanyagra, illetve egyéb dolgok miatt is szeretnék visszajönni Gyesre, ami tavasszal lejár, utána Gyeten maradnék, más állást keresve. Tudom, hogy elküldhetnek.

De mégis mit mondjak? Hogyan fogalmazzam meg? Telefonon elég jeleznem? Persze utána bemennék átadni a céges dolgokat. (multicég)

2023. febr. 6. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál azt mond meg.
2023. febr. 6. 12:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, csak nagyon kellemetlen. Minek fogadtam el az állást ugyebár...de ki kellett tapasztalni, meg akartam próbálni.
2023. febr. 6. 12:52
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Mond meg hogy 3 gyermek mellett nagyon sok az utazás és még nem tudsz tölük eljönn muszály inkabb otthon maradnod.
2023. febr. 6. 12:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen mindenhogy sajna ez.
2023. febr. 6. 12:57
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Főnök, mégsem tudok tovább dolgozni, mert a gyakorlatban sem időben, se pénzben nem jövök ki jobban, sőt, rosszabb a helyzet mint munka nélkül
2023. febr. 6. 12:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem megértik majd, nem szeretek inkorrekt lenni.
2023. febr. 6. 13:00
 7/14 babyboom567 ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodj meg, egy multi nem fog falnak menni, ha egy részmunkaidős dolgozó otthagyja őket.Százan állnak sorba a helyedre.Bár szerintem ne telefonom mondd meg,hanem személyesen.
2023. febr. 6. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hívd fel telefonon az illetékes személyt:

Jó napot kívánok XY vagyok!

Azért telefonálok, mert szeretnék visszamenni gyesre, jelenleg részmunkaidőben dolgozom önöknél, sajnos 3 gyerek mellett nem tudom vállalni a munkát a hosszú munkába járási idő és a magas üzemanyag árak miatt. Szeretnék érdeklődni, hogy mi a menete ennek a folyamatnak.

A többit majd elmondják.

2023. febr. 6. 13:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi, személyesen szeretném csak most is itthon vagyok a kicsivel, betegek vagyunk. Nem akarom húzni a táppénzt a cég hátrányára, inkább megmondanám telefonon elsőre.

És köszönöm, hogy mimdenki normálisan válaszolt,nem hurrogott le.

2023. febr. 6. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Három gyerek az megy, de gondolkozni az nem?

Ahogy leírtad, de legyen annyi benned, hogy személyesen odaállsz a főnököd elé és ezt elmondod. Vagy azt gondolod, hogy betelefonálsz és holnap már be sem kell menned? Felmondási idő?

2023. febr. 6. 13:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!