Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok albérletbe 2...

Vállalnátok albérletbe 2 gyereket?

Figyelt kérdés
2fél szobás albérletről van szó és jól felszerelt.
2023. jan. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Maximum úgy ha van egy saját kilátásba helyezve. Ha hirtelen kihúzzák alólad az albérletet van hova mennetek?

Most gondolkoztam hasonlóban hogy kiadni a saját pici lakásunkat és egy nagyobb albérletbe költözni a gyerekkel, mert szűkös. Így mennék igen, de ebbe a férjem nem ment bele.

2023. jan. 28. 12:41
 12/51 A kérdező kommentje:
Értem akkor valószínűleg le kell mondjak a gyerek vállalásról.azért köszönöm.
2023. jan. 28. 12:41
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Mi inkább anyámékkal laktunk, de szerettünk volna egy gyereket már, így oda vállaltuk. Kb a baba 2 éves korában tudtunk elköltözni, utána vállaltunk másodikat (elsőnél is volt már 15 milliónk, tehát a "kanyarban" voltunk).

Így nem vállalnék, hogy "van pár milliónk", ami lehet 5 millió is, de Pesten laktok, ahol a 3 szobás lakásárak 50 milliónál kezdődnek.

2023. jan. 28. 12:45
 14/51 anonim ***** válasza:
95%

12

Egyet azért vállalhatsz.

2023. jan. 28. 12:45
 15/51 anonim ***** válasza:
44%

Mi külföldön élünk. Itt teljesen átlagos, hogy gyerekes családok albérletben élnek. Nincs is ezzel semmi baj.

A két és fél szoba 4 emberre már kicsi.

2023. jan. 28. 12:46
 16/51 A kérdező kommentje:
Van olyan hely ahová vészhelyzet esetén tudunk menni
2023. jan. 28. 12:48
 17/51 anonim ***** válasza:
42%
Nem, egyet sem. Ugyan albérlő sosem voltam, de két gyerekem van épp. Borzalmas lenne, ha albérletben kellene élnünk.
2023. jan. 28. 12:50
 18/51 anonim ***** válasza:
91%

15-ös, szokjatok már le erről a külföldözésről. Én is laktam évekig Németországban, ezért tudom, hogy teljesen mások itt a fizetés-megélhetés arányok, mint otthon.

A lakásbérlés és élelmiszervásárlás ott sokkal kisebb hányada volt a bevételünknek. Emlékszem, amikor kerestünk ketten 3 ezer eurót, 600-ért béreltünk nappali+két szobás lakást, meg 90 euró volt havonta a tankolás a kocsiba. Konkrétan egyikünk fizetése sem ment el rá, itthon ugyanez akkor kb. úgy nézett ki, hogy ugyanazért a munkáért kaptunk volna kb. 160-170 ezret, egy ugyanolyan lakás bérlese meg lett volna havonta 100 ezer, a tankolás 30 ezer, azaz ott egyikünk. Itthon elment volna majdnem a teljesen bevételünk fele és még semmit nem ettünk, vettünk, odakint meg a 25%-a ment volna el.

Szóval, uncsi már ez a nyugatozás, teljesen mások a lehetőségek, más a rendszer.

2023. jan. 28. 12:53
 19/51 A kérdező kommentje:
Van a páromnak saját háza és már berendezte azt a ház részt ahol leszünk és ha a baba is lesz akkor annak is lenne hely de oda nem akarok menni..mert anyósom nem egyszerű eset nem jönnénk ki jól.
2023. jan. 28. 12:54
 20/51 anonim ***** válasza:
95%

Jaa, hát ha az a kérdés, hogy anyóssal vagy albérletben vállalni gyereket, az totál más.

Természetesen albérletben. Életem végéig ott lennék inkább, minthogy anyóssal egy napig is lakjak.

2023. jan. 28. 12:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!