Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Emiatt lenne elkényeztetve a...

Emiatt lenne elkényeztetve a kislányom?

Figyelt kérdés

Anyósom közölte, hogy észrevette, hogy a kislányom mindig az ölembe ül, nem a földre és így túlzottan anyás lesz, mert én elkényeztetem.

Való igaz, hogy szinte mindig az olemben helyezkedik el, akar meseolvasnal, akkor is ha a földön egyutt játszunk,de nekem ez pont, hogy jól esik és örülök neki, eszembe se jutott olyasmi, hogy ez baj lenne. 15 hónapos a kicsi

2023. jan. 25. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyósod féltékeny. Én is hányszor megkaptam mikor pici volt hogy ne kapkodjam fel meg hagyjam sírni... Ha meg átjött és a kislányom aludt a szobájába direkt akkora zörgéssel ment be hogy biztos felkeljen és kivehesse a kiságyból. Szó szerint kitépte állandóan a gyereket a kezemből.
2023. jan. 28. 13:24
 12/13 anonim válasza:
100%
Szerintem is féltékeny az anyós. Az enyém is az. Már a férjem szokott rá szólni mert őt is idegesíti hogy nem bírja elviselni az anyja ha nálam van két percig a gyerekem. Rohan hogy kitépje a kezemből. Nem is szeret nála lenni a baba. Ezekkel a szövegekkel azt akarja elérni hogy ne hozzád kötődjön a gyereked. Tudom hogy szar érzés, nekem is hónapokba telt míg rájöttem miért csinálja. Kitartást és ha nem bír magával próbálj határokat szabni pl látogatás terén. Éreztesd vele hogy ő nem a gyerek anyja. Ja és kitartást!
2023. febr. 3. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósod féltékeny,hogy nem az ő ölében ül.
2023. márc. 31. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!