Emiatt lenne elkényeztetve a kislányom?
Figyelt kérdés
Anyósom közölte, hogy észrevette, hogy a kislányom mindig az ölembe ül, nem a földre és így túlzottan anyás lesz, mert én elkényeztetem.
Való igaz, hogy szinte mindig az olemben helyezkedik el, akar meseolvasnal, akkor is ha a földön egyutt játszunk,de nekem ez pont, hogy jól esik és örülök neki, eszembe se jutott olyasmi, hogy ez baj lenne. 15 hónapos a kicsi
2023. jan. 25. 15:48
1/13 anonim válasza:
Anyosod régimódi,nincs ezzel baj.
2/13 anonim válasza:
A 4 éves gyerektől is normális, hogy az anyja közelében akar lenni. Az épphogy egy évesnél még több, mint átlagos. Ne foglalkozz a beszólással.
3/13 anonim válasza:
Közöld anyóssal, hogy észrevetted, hogy a kedves mama meg tetszett ragadni az előző évezredben, és ha nem változtat, az unoka kicsit sem lesz mamás.😉
4/13 anonim válasza:
Csöppet se elkényeztetés ez. Én is megmondanám neki, hogy szerintem meg ez így pont jó. Egy ilyen kicsi gyereknek alapvető szükséglet a szülő közelsége. Az én gyerekem is ölben akar lenni, amikor csak lehet, és hát mi akadálya lenne ennek?
5/13 anonim válasza:
Jesszus. Az elkényeztetés, hogy nem paterolod ki az öledből, ha anya közelségére vágyik a kislányod.
Biztos rá kéne szólnod, hogy takarodj innen. 🙄
Anyós nem normális.
6/13 anonim válasza:
Az fáj anyósodnak, hogy nem az ő ölébe ül a kislány. Irigy, ezért szól be.
Ez nem elkényeztetés.
7/13 anonim válasza:
Nekem is ezt tolták. Tegyem le a három hónapost a kanapéra, mert megszokja, hogy nálam van... Hát igen, még 3 évesen 15 kg-osan is felveszem, mert imádom ölelni. Addig fogom felvenni, amíg elbírom, addig veszem az ölembe, amíg akarja, és addig ölelem, amíg meg nem halok. Szeretetből sosem elég.
9/13 anonim válasza:
Az anyós nem normális. Lehet az fáj neki, hogy nem az övébe ül. Sok féltékeny szar 😂
10/13 anonim válasza:
Ugyan már. Ez még megfontolásra sem érdemes, több gondolatot ne is vesztegess rá. Teljesen természetes dolgot fúj fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!