Nosmélis az ha nem szeretem a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Az állatokat jobban szeretem. Gyereket se szeretnék. Mit gondoltok?2023. jan. 23. 19:57
11/17 anonim válasza:
Sokan nem szeretik őket, érthető módon. Én sem. Kedves szülől kicsit nevelhetnék is a gyerekeket, akkor lehet kevesebb ember utálná őket.
12/17 A kérdező kommentje:
#11 jogos
2023. jan. 24. 07:05
13/17 anonim válasza:
11: mi a francot keresel akkor ebben a kategóriában??? 😅 ahogy vannak idegesítő gyerekek, ugyanúgy vannak elviselhetetlen felnőttek. Társadalomban élsz, fogadd el vagy legyél szerzetes
14/17 anonim válasza:
Hat ha te allatokkal jobban szeretsz kúrni mint gyerekekkel én elfogadom.
15/17 anonim válasza:
Normális, az ellenben nem, hogy olyan kategóriába jársz direkt hergelni az embereket, ami gyerekpártiaknak szól nyilván.
Most ez olyan, mintha elmennék mondjuk egy macskakiállításra és elkezdeném hangoztatni, hogy én amúgy utálom a macskákat. Ok, semmi baj, de akkor mit keresek ott?
16/17 anonim válasza:
Igen, én se szeretem őket, nem is lesznek gyerekeim.
Alapvetően nem is zavar vagy érdekel, ha valaki gyereket vállal, viszont azt már nevetségesnek tartom, hogy sok nőnek annyi a személyisége, hogy ő anya, a nagyszülők meg semmivel mással nem tudják elfoglalni magukat, mint hogy gügyörésszenek az unokával.
17/17 anonim válasza:
Ahogy a kedves polgármesterünk mondta: "Tartsa meg magának mind sorban az elcseszett gyerekeit!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!