Nosmélis az ha nem szeretem a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Az állatokat jobban szeretem. Gyereket se szeretnék. Mit gondoltok?2023. jan. 23. 19:57
1/16 anonim válasza:
Normális. Csak azt nem tudom, miért van ehhez szükséged a mi bólogatásunkra...
2/16 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli hogy éled az életed.
3/16 anonim válasza:
Mit gondolunk? Semmit, engem mondjuk rohadtul nem érdekel, mit csinálsz. Van nekem saját életem.
5/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mások szerint normális-e? Kutyát nem érdekli, mások szülnek vagy se.
6/16 anonim válasza:
Persze, hogy "nosmélis". Nem kötelező szeretni senkit.
7/16 anonim válasza:
Annyiszor leirtam mar, hogy nem ertem ezeknel a kerdeseknel a kategoriat. Menj mashova sirni, ne ide. Itt jo esetben a legtobben gyereket akarunk vagy epp van mar gyerekunk.
Mit keresel itt?
8/16 anonim válasza:
Lesz@rom, hogy szereted-e a gyerekeket. Ha diagnózist vársz, én arról nem tudok papírt adni, hogy te normális vagy-e.🤷🏼♀️
10/16 anonim válasza:
Oh, miért olvastam el? Aludni se fogok tudni és enni se fogok már. Ja nem, komolyan, szerinted itt érdekel ez bárkit is. Anyukádat riogasd, talán ő bepanikol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!