Elkezdődött nálunk a babatervzés. Mit kell tenni először?
Nem mindegy, hogy milyen az adott orvos. Én végigjártam a belgyógyászt, gasztroenterológust, nőgyógyászt, allergológust. Mert allergia elleni gyógyszert és reflux ellenit is szedtem.
1. belgyógyász: létezik olyan allergia elleni gyógyszer, ami szedhető (mégha klinikai tesztek nincsenek is, így betegtájékoztató szerint egyiket sem lehet), de mivel megyek allergológushoz és gasztroenterológushoz, ezért most ő ezt nem írja fel
2. allergológus: olvassam el a betegtájékoztatót, ha találok olyat, ami szedhető, akkor szedjem azt és nem is érti, hogy miért őt kérdezem ezzel kapcsolatban.
3. gasztrós: írt fel gyógyszert, de végül addigra le tudtam rakni a controllok-ot
4. nőgyógyász: ő nem tudja, hogy milyen allergia elleni szereket szoktak szedni, amúgy sem próbálkozunk még elég ideje, hagyjam abba az összes gyógyszert és utána próbálkozzak, télen úgysincs allergia (csak épp ha abbahagyom a gyógyszert, akkor rögtön kijönnek a keresztallergiáim a paradicsom, répa, fehérrépa, zeller, magvak stb.).
Szóval következtetés, amit tudsz hagyj el. Ha orvoshoz mész, akkor nézz előtte utána fórumon és célirányosan azt a gyógyszert kérd, amit találtál a neten, mert nem mindenki tudja, hogy mit kéne csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!