Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, őszintén. Örültök...

Anyukák, őszintén. Örültök hogy elkezdődött az ovi?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azoknak akiknek most kezdi a gyerekük, mert ők tudom hogy szomorúak most :( De akiknek nem most kezdi? Csak én vagyok ilyen tré hogy én örülök?
2015. szept. 1. 07:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Abból a szempontból örülök, hogy a lànyom örül.Amúgy szomorú vagyok, mert olyan csendes a hàz nélküle, és hiànyzik.De tavaly is így volt, majd beleràzódunk.Jövő héttől én is megyek dolgozni, ergo mindenki teszi a dolgàt...
2015. szept. 1. 07:10
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ebben semmi tre-seg nincs. A nagyobbik lanyom tavaly volt kiscsoportos, a beszoktatas kb ugy zajlott hogy bement, es elkezdett ismerkedni, jatszani, ugyhogy engem az ovoneni mar aznap elkuldott egy kicsit. Mar az akkori nyaron is azt hallgattam, hogy mikor lesz mar ovis, pedig akkor meg ugye nem is tudta milyen is az az ovi. Most mar ovizaras ota hallgatom, hogy mikor lesz mar kozepsos? Az elmult heten minden nap megkerdezte. O imadja, szeret menni, sokszor hazahozni is alig lehetett mert jatszott volna meg. Szoval igen, en orulok, hogy elkezdodott. Maradt meg itthon egy gyerek, most megint egy kicsit tobb idom lesz ra.
2015. szept. 1. 08:15
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Igen, de abból a szempontból, hogy mindenórás terhes vagyok és ha napközben indul be a szülés, akkor legalább a gyerekek lepasszolásával nem kell foglalkozni. Na meg elég terhes volt már szórakoztatni őket, főleg szaladgálni utánuk.
2015. szept. 1. 09:22
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Elfogadom, ez az élet rendje, ő oviba jár, én meg dolgozni, de nem örülök neki. Alig várom, hogy mehessek érte.
2015. szept. 1. 09:29
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

Én őszintén, nem bánom.

Ma mentünk először, 7 hét után, mert itthon vagyok az 5 hónapos kistesóval, és igen, sok volt ez a nyár a két gyerkőccel itthon.

Szegény nagyobbam, már 3 hete mondogatja, hogy nem akar menni, hiányozni fogunk neki, nincs egy barátja sem, stb.

Alig tudtuk lefejteni magunkról ma reggel, kíváncsi vagyok, mit mond az óvónő délután, hogyan alakult a napja.

Egyébként nekem is nagyon fog hiányozni, rengeteget beszélgettünk, játszottunk, huncutkodtunk itthon.

2015. szept. 1. 09:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Persze nekemis hiányoznak, de örülök :) Nekemis van itthon egy 2 évesem szóval nem vagyok egyedül így sem :D
2015. szept. 1. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
3 gyerkőc van, egész nyáron én voltam velük itthon, voltunk nyaralni többször is, de fárasztóbb volt, mintha itthon lettünk volna :) Nagyon vártam már hogy megkezdődjön a suli, ovi, és végre legyen egy kávészünetnyi csend. De megmondom őszintén, most hiányoznak, nem tudok mit kezdeni magammal :)
2015. szept. 1. 10:09
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Igen Örülök, van egy kis csönd. 😊 Annyiból nem örültem hogy már az évvége fele is minden napos volt a nem akar oviba menni meg most is mondta hogy nem akar. Ennek az az oka hogy 2 gyerkőc miatt sose érezte jól magát. Ők elballagtak, tegnap jól is érezte magát a fiam, ma is vidáman ment így ez sem aggaszt. 😊
2015. szept. 1. 10:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Én rettenetesen vártam. Nálunk a pici most kezdte az ovit, eddig bölcsibe járt és végre (ha csak 1 évig is), de nem kell két irányba hordanom őket. A nagy nagycsoportos, így a picurnak az is biztonságot ad, hogy rá számíthat.
2015. szept. 1. 10:47
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

3 gyerekem van: a nagy most kezdte a sulit, másik középsős, a harmadik 2 éves itthon van.

Én már alig vártam, hogy újra elkezdődjön a tanév, nagyon hosszú volt a nyár. 1 hónapig egyedül voltam velük, mert férjem külföldön dolgozott. Nagyon hiányoznak a nagyok, de csak a picivel olyan csend és nyugalom van itthon.

2015. szept. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!