Anyukák, őszintén. Örültök hogy elkezdődött az ovi?
Én őszintén, nem bánom.
Ma mentünk először, 7 hét után, mert itthon vagyok az 5 hónapos kistesóval, és igen, sok volt ez a nyár a két gyerkőccel itthon.
Szegény nagyobbam, már 3 hete mondogatja, hogy nem akar menni, hiányozni fogunk neki, nincs egy barátja sem, stb.
Alig tudtuk lefejteni magunkról ma reggel, kíváncsi vagyok, mit mond az óvónő délután, hogyan alakult a napja.
Egyébként nekem is nagyon fog hiányozni, rengeteget beszélgettünk, játszottunk, huncutkodtunk itthon.
3 gyerekem van: a nagy most kezdte a sulit, másik középsős, a harmadik 2 éves itthon van.
Én már alig vártam, hogy újra elkezdődjön a tanév, nagyon hosszú volt a nyár. 1 hónapig egyedül voltam velük, mert férjem külföldön dolgozott. Nagyon hiányoznak a nagyok, de csak a picivel olyan csend és nyugalom van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!