Anyukák, őszintén. Örültök hogy elkezdődött az ovi?
Figyelt kérdés
Természetesen nem azoknak akiknek most kezdi a gyerekük, mert ők tudom hogy szomorúak most :( De akiknek nem most kezdi? Csak én vagyok ilyen tré hogy én örülök?2015. szept. 1. 07:05
11/16 anonim válasza:
Dehogy vagyok szomorú! :))
Most kezdte a lányom az óvodát, előtte nem járt bölcsibe se, teljesen újdonság volt neki is és nekem is ez az egész.
Én már nagyon vártam, kell ez a napi 4-5 óra különlét tőle végre 3 év összezártság után (egyedül nevelem), ő pedig rettentően élvezte.
12/16 anonim válasza:
A mindenórás vagyok kismama.
Pont azért örülök, hogy van ovi, mert senkinek nem tudtam lepasszolni, pedig ígérteket rengeteget kaptam. Anyám is csak jajgatott, hogy miért emelgetem őket, elmegy a baba, de segíteni nem jött.
Egyébként alig várom, hogy menjek értük! kb. 10 perc és indulok!
13/16 A kérdező kommentje:
Gondolom nincs gyereke, nem tudja hogy kötelező. Szegény belepofázik egy olyan dologba amiről kb semmit nem tud. Elkell nézni neki...
2015. szept. 1. 15:00
14/16 A kérdező kommentje:
Kiírom én itt is szivesen, hogy huzz el innen és ne akarj a válaszolókban bűntudatot kelteni... ismét jelentettelek. Vigyázz, nehogy kizárjanak az oldalról :)
2015. szept. 1. 15:09
15/16 anonim válasza:
Én vártam, mert izgulok az új óvónénik miatt. Az előzőek nem voltak annyira jók, mint vártuk. Nagy változások voltak az oviban. Most izgatott vagyok, hogy be fogunk-e jönni egymásnak, és nagyon remélem. :) És várom azért is, mert várta a gyerek. Nem várom amiatt, mert nekem is dolgoznom kell, vége a szabinak, kevesebbet leszünk együtt. De azért ők már oda valók, unatkozott velem kicsit otthon.
16/16 anonim válasza:
Én is örülök kicsit, mert az utolsó hetekben már mindkét gyerekem nagyon unta magát és várták hogy újra mehessenek a közösségbe, a barátaik közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!