Ha elkezdődött a spontán vetélés akkor be is fejeződik magától?
Ezért fontos, hogy orvosi követés nélkül ne menjen végbe az egész. Bár én szerencsés voltam, mert nem kellett műtét. Maradhatnak bent szövetdarabok.
Nekem eddig sajnos 6 vetélésem volt, ebből 4ment magától úgy, hogy otthon, nem kellett műszeres befejezés. :( Ebből kettőt tudott a doki, a másik kettővel nem mentem sehova. Reckír!
Akkor úgy mondom: nem mindig.
A komplett vetélés csak igen korai terhességnél fordul elő.
"a terhesség elején"-t írtam. Egyébként sajna van tapasztalatom, és 8hetes vetélést otthon a wc-ben csináltam végig egy rakás cataflammal! Utánna a dokihoz kellett visszamennem hogy megnézze minden oké .
Egyébként érdekes, mert nem akart azonnal kikaparni, azt mondja várjunk még, hátha elintézi magától a természet. Hát elintézte.
Onnan tudtam hogy terhes vagyok hogy pozitív volt a teszt, és az uh-n is látszódott. Onnan tudtam hogy elvetéltem, hogy egyszerűen ömlött a vér belőlem, darabos, és egy egész nagy darab is, és iszonyatosan görcsöltem. Először kicsit vérezgettem, foltozgattam, akkor mentem a dokihoz. Ő mondta, hogy bízzuk a természetre, hátha nem kell kaparni. :(. Az eset után persze megnézett hogy minden rendben-e.
Egyszerűen ha késik a mensid csinálj teszted, ilyen könnyen megtudhatod hogy terhes vagy-e. Hogy voltál-e, azt senki nem tudja mert terhesség nélkül is lehet késés, és terhesség nélkül is lehet darabos erős vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!