Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Spontán vetélés után a terhess...

Spontán vetélés után a terhességi teszt egyből negatívat mutat?

Figyelt kérdés
És ha csak pár hetesen vetéltél el orvoshoz kell menni? Nem tudom,hogy terhes voltam-e,de másfél hete késett a menstruációm,ma elmentem futni,eszméletlenü elkezdett görcsölni a hasam,rosszul lettem,és elkezdtem vérezni... Lehet,hogy csak simán késett a menstruációm,vagy valószínűleg terhes voltam?
2012. szept. 26. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Nem lesz azonnal negatív, kell idő, míg a HCG kiürül.

Ha most csinálsz egy tesztet, akkor kiderül, hogy terhes voltál-e vagy sem.

2012. szept. 26. 08:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz.Másfél hét késés utáni erős,görcsös vérzés nem jelent jót(nem feltétlenül vetélést,de valószínű),jó ha megnéznek.
2012. szept. 26. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Első: ma ment el futni, ma görcsölt, tehát ma még hiába vesz tesztet.

Kérdező: bármi megeshet, én a helyedben elmennék orvoshoz.

2012. szept. 26. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogyhogy hiába? Ha ma tesztelne, a teszt MÉG kimutatná, hogy terhes volt-e, mert a HCG szint még nem csökkent volna le annyira.

De orvoshoz elmennék mindenképpen, másfél hét késés és utána ilyen erős görcsök és rosszullét semmiképp nem mondható normálisnak. Inkább lásson orvos. Lehet, hogy nincs nagy baj, de az is lehet, hogy most derülne ki valamilyen probléma, amit ha elhanyagolsz, akkor már komoly problémát okozhat.

2012. szept. 26. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 26. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett lepontozni, mikor normális és helyes választ írtam.

"másfél hete késett", azaz ha terhes, akkor kb. 5-6 hetes.

Ilyenkor már a teszt kimutatja, és azért kellene még most megcsinálni, mert egy idő után a HCG kiürült, ha vetélés történt.

Ha arra kíváncsi, hogy volt-e baba, akkor MOST kell tesztelnie, nem később.

2012. szept. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!