Spontán vetélés utáni terhességeteknél kellett valamilyen gyógyszert szednetek, vagy óvintézkedést tennetek?
Figyelt kérdés
Vetélés után úgy néz ki, 2. hónapban ismét terhes vagyok, de aggódom, hogy mi lesz. Mit tanácsolnátok? Nektek rendben volt a terhességetek??2013. jan. 20. 15:46
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudod, hogy miért történt a vetélés? Progeszteronhiány miatt?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem küldött vizsgálatra. 4. héten történt korai vetélés volt, mire megvizsgált már nem látott semmit. Egy vetélés után is érdemes a kivizsgálás?
2013. jan. 20. 19:03
3/6 anonim válasza:
Ezt nem tudom sajnos, hogy szokták-e vizsgálni.
Nézd meg ezt az oldalt, összefoglalja az okokat!
4/6 anonim válasza:
Szia neem is ugyan így volt mint neked mikor + teszteltem egyből utrogestant írt fel ezt 12 hétig szedtem szerintem kérdezzd meg bajod nem lesz ha szeded.
5/6 Szundika20 válasza:
Én is utrotszedtem szerintem anélkül elment volna ismét..! Amit pozi lett a teszt hívtam az orvost!
6/6 A kérdező kommentje:
Mikor pozitív teszttel elmentetek a dokihoz, már látta a petezsákot? Elmentem, hogy kérjek gyógyszert, de méhen kívülire gyanakszik, úh most kivizsgál....
2013. jan. 22. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!