Kellett már lefújnotok/lemondanotok/elhalasztanotok gyerekprogramot ami miatt a gyereket csalódás érte?
Figyelt kérdés
Pl. strand, állatkert, szülinapi ünneplés stb.
Milyen okok szoktak előfordulni, amikor el kell halasztani vagy le kell fújni pedig nagyon várja már a gyerek, ezáltal rosszul esik/esett neki?
2023. jan. 18. 18:25
1/5 anonim válasza:
Kirándulni mentünk volna nagyszülőkkel egy tavaszi napon de egész nap szakadt az eső, így elhalasztottuk. Kb 2 héttel előtte el volt tervezve, hogy mindenki ráér, jó lesz. Nem örültek neki. Persze bepótoltuk szebb időben de akkor mikor el lett halasztva csalódottak voltak.
2/5 anonim válasza:
Mi nem tervezünk előre, még a következő hétvégét sem, hanem oda megyünk, amihez kedv van épp és amit az időjárás enged. Zsúrmeghívást vagy vendégséget pedig csak betegség miatt mondtunk le, de ezt megérti a gyerek mindig, hogy nem szabad mást megfertőzni.
3/5 anonim válasza:
Esett az eső vagy valaki lebetegedett. Egyszer az autó adta meg magát. Amúgy mi csak olyan programot beszélünk meg a gyerekekkel, amit tudunk tartani (kivétel ha tőlünk független ok miatt nem tudunk menni). Szerintem olyat nem szabad ígérni egy gyereknek, amit nem biztos, hogy tudunk teljesíteni (pl. mégsem lesz rá pénz).
4/5 anonim válasza:
Nekünk a férjemmel nem igazán, de a szüleim ezt csinálták folyamatosan. Utáltam,és mindig nagyon csalódott voltam.
5/5 anonim válasza:
A legrosszabb az volt, mikor a saját szülinapi buliját kellett lemondani, mert apukám meghalt. Persze megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!