Éreztetek már hasonlót ti is ? Negatív teszt aminek örülnöm kellene, de mégsem ?
Sziasztok!
Nagyon röviden! Van már 2 kicsi gyermekünk. Én azt hiszem nyíltan kimondhatom ,hogy nemigen tervezek többet. Nem mondanám ,hogy ellene vagyok , és foggal körömmel harcolok ellene,de jelenleg az életem tök jó úgy ahogy van ☺️ És a mi kis nègyesünk ,a kis szövetségünk olyan jó most így.
A férjemmel a megszakításos módszerrel "védekezünk " már hosszú évek óta. Tökéletesen működünk így.
Viszont ebben a hónapban olyan érdekes és furcsa dolgokat tapasztaltam. Tudjátok ,volt 2 terhesség ,ismerem ezeket az érdekes dolgokat. Vagy mégsem?😅
Na a lényeg ,hogy tegnap csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett. És ennek most nagyon kéne örülnöm ,de szívem legmélyèn nem erre az egy darab csíkocskára voltam felkészülve. Szinte csalódásként ért.🥺
Nem mondom ,szomorú és eretvágó hangulatba azért nem kerültem ,de talán mintha egy picit örültem volna annak ha pozitív lett volna. Férjem rá nézett a tesztre és csak annyit mondott; A francba 😂 Szóval azt hiszem ő várta a csodát hátha...
Érzett valaki hasonlóan ? Mi a fene ütött belém ?
Köszönöm a válaszodat.
Na de én eddig úgy tudtam ( magamról ) ,hogy nem szeretnék.
Emiatt ért most meglepetés az ,ahogyan erre érzelmileg reagáltam.
Férjem említette egyszer ,hogy ő úgy érzi három gyermekkel lenne kerek az élete.
Nekem is úgy tűnt k, h vágytok mégegy gyerekre, csak féltek ezt felvállalni.
Szerintem üljetek le megbeszélni a dolgot 😉
Köszönöm a válaszokat☺️
Akkor nem talán nem zakkantam meg nagyon 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!