Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éreztetek már hasonlót ti is...

Éreztetek már hasonlót ti is ? Negatív teszt aminek örülnöm kellene, de mégsem ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon röviden! Van már 2 kicsi gyermekünk. Én azt hiszem nyíltan kimondhatom ,hogy nemigen tervezek többet. Nem mondanám ,hogy ellene vagyok , és foggal körömmel harcolok ellene,de jelenleg az életem tök jó úgy ahogy van ☺️ És a mi kis nègyesünk ,a kis szövetségünk olyan jó most így.

A férjemmel a megszakításos módszerrel "védekezünk " már hosszú évek óta. Tökéletesen működünk így.

Viszont ebben a hónapban olyan érdekes és furcsa dolgokat tapasztaltam. Tudjátok ,volt 2 terhesség ,ismerem ezeket az érdekes dolgokat. Vagy mégsem?😅

Na a lényeg ,hogy tegnap csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett. És ennek most nagyon kéne örülnöm ,de szívem legmélyèn nem erre az egy darab csíkocskára voltam felkészülve. Szinte csalódásként ért.🥺

Nem mondom ,szomorú és eretvágó hangulatba azért nem kerültem ,de talán mintha egy picit örültem volna annak ha pozitív lett volna. Férjem rá nézett a tesztre és csak annyit mondott; A francba 😂 Szóval azt hiszem ő várta a csodát hátha...

Érzett valaki hasonlóan ? Mi a fene ütött belém ?

2022. okt. 12. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ültök le megbeszélni? Ha mind a ketten szeretnétek még babát, akkor nincs kérdés.
2022. okt. 12. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Na de én eddig úgy tudtam ( magamról ) ,hogy nem szeretnék.

Emiatt ért most meglepetés az ,ahogyan erre érzelmileg reagáltam.

Férjem említette egyszer ,hogy ő úgy érzi három gyermekkel lenne kerek az élete.

2022. okt. 12. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy tűnt k, h vágytok mégegy gyerekre, csak féltek ezt felvállalni.

Szerintem üljetek le megbeszélni a dolgot 😉

2022. okt. 12. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, egyszerűen talán tudat alatt picit meggondoltad magad. Ilyen előfordul. :)
2022. okt. 12. 15:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat☺️

Akkor nem talán nem zakkantam meg nagyon 😅

2022. okt. 13. 10:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Na ez jó magyaros mondatra sikerült... 😂
2022. okt. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!