Ti éreztetek valami szokatlant pozitív teszt előtt, amiből már sejtettétek a terhességet?
Hát mi már próbálkoztunk egy ideje és mindig csalódás volt amikor megjött a mensi
aztán idén Húsvétkor késett kèt napja. Mondom nem èlem bele magam mert igazából nem èreztem semmi különöset. Egy picit szurkált a petefészeknèl de gondoltam ez a mensi előjele
Aztán nem jött meg további napig se, megcsináltam a tesztet és hopp pozitív :)
Mellfeszülés, de másmilyen érzés volt, mint mensi előtt. És az volt a furcsa, hogy csak a jobb mellem volt nagyon súlyos, érzékeny, a bal nem :)
Aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy elmúlt a mellfájdalom, na mondom, meg fog jönni. De másnap visszatért a fájdalom, itt már gyanús volt...
Ezen kívül nem esett olyan jól az étel mint általában szokott, + volt néhány komolyabb megszédülésem is illetve olyan mintha kicsit megfáztam volna.
Na mondom, itt lesz valami, de nem mertem magam elbízni mert volt már csalódás bőven.
Nemvárt napján délután csináltam egy tesztet, éppen hogy ráment a vizelet máris brutál erős két csík rajzolódott ki :)
3. baba lesz amúgy, az első kettőnél nem emlékszem már, hogy milyen volt.(8 és 7 évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!