Talán halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon korán teszteltem, ráadásul 25-ös érzékenységűvel, mert csak ez volt otthon. Mintha Látnék valamit. Ha nagyon nagyon nézem. Talán csak a reagens helye. Sajnos csak órákkal késöbb jutott eszembe lefotózni nektek.9 dpo-nál tartok. Annyira szeretném.2019. júl. 23. 16:17
2/26 anonim válasza:
Én sajnos nem látok semmit, akárhogy nézem. De ebből még lehet bármi, főleg, ha korán teszteltél.
3/26 anonim válasza:
Én sem látok semmit. Csak azt nem értem, ha tisztában vagy vele, hogy túl korán teszteltél és még egyáltalán nem biztos, hogy mutatja, mi az igazság, mért nem vártál vele? Ebből még bármi lehet, felesleges a találgatás.
5/26 anonim válasza:
én 1 zöld csíkot látom bárhogy nézem.. nehatív egyenlőre. tesztelj majd, ha kimarad a havid.
6/26 anonim válasza:
Én látok másodikat,de az eredeti hol van?
7/26 A kérdező kommentje:
Megvan , de élöben is csak halvány ;( ezért nem tettem fel. A képen nem is látszik ;)
2019. júl. 23. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!