Mit éreztétek akkor, amikor pozitív lett a terhességi teszt?
Haaat.. Mi is terveztük. De az első hónap az esélytelenek nyugalmával telt. Főleg mert meg voltam róla győződve hogy lekéstünk a peteérésről, és különben se fog összejönni rögtön. Aztán az első nem védekezős hónap végén, aznap mikor még kellett volna jönnie furcsának találtam hogy semmi pms tünetem nem volt. Gondoltam ott egy teszt a szekrényben.. Tesztelek. De csak azért hogy ne kezdjek el kombinálni hogy mi van ha terhes vagyok. És bumm! Két csík. Őszinte leszek az első gondolatom ez volt: mi a f@@@@sz??? 😮
🙈🙉🙊
De természetesen örültünk.
Azóta másféléves.
1. Tesztnél bizonytalanságot, ideges voltam, csak cikáztak a fejemben a gondolatok.
2. Tesztnél úgy éreztem, hogy egy hatalmas teher esett le a vállamról, 6 hónap után végre sikerült, hihetetlen boldogságot éreztem.
3. Tesztnél sírtam, nem terveztük, aggódtam mi lesz a jövőben... (Pont abban a hónapban mondott fel a férjem, hogy saját vállalkozásba kezdjen. Még nem tudjuk, hogy mi lesz a jövője ennek az egésznek mert itt van a korona vírus, nem egészen 4 hónapon belül szülök, így minden sokkal bizonytalanabb mint a pozitív tesztnél volt...)
Az elsőre 6 évet vártunk, természetesen fogant, az esélytelenek nyugalmával néztem meg a tesztet. Soha nem voltam olyan boldog, mint akkor. 😊
A második ezután első hónapban megfogant, ő egy igazi kis csoda. Pici ijedtség volt bennem, mert nagyon pici korkülönbséggel születtek, de nagyon örültem.
A 2 kicsinél tudtam, mire számítsak, mérhetetlen boldogság volt náluk is.
Mérhetetlen örömöt, boldogságot és persze meglepődéseim.
Egy kis megnyugvást, bár tudja az ember hogy az első 12 hét után lehet igazán megnyugodni. De én azért nyugodtam meg, mivel a lombik jött volna következő próbálkozásképp. Amitől nagyon tartottam.
Van egy ritka betegségem, amire 10ből 9 orvos azt mondta nem lehet gyermekem természetes úton, de máshogy is nagyon kétséges.
Az az egy doki aki hitt bennem, elkezdett kezelni. A 2. Inszemnél mondta hogy ő javasolná a lombikot ha ez sem sikerül.
A reggeli tesztet a férjemmel együtt vizslattuk, kíváncsian, türelmetlenül. Én vettem előbb észre a halvány vonalat. Mondtam h latok valamit és eddig még soha nem volt a tesztjeimen semmi, odaadtam neki, ő is látta. Persze elkezdtünk sírni (még most is könnyezek ahogy visszagondolok).
Szóval hatalmas és semmihez nem fogható öröm, de ezek után csak az jön a kis babával együtt. Az első ultrahang, az első szívhang...stb
Most vagyok 13 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!