Mit éreztétek akkor, amikor pozitív lett a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek mi jutott eszébe amikor meglátta, hogy kisbabája lesz.2020. ápr. 3. 20:52
11/16 anonim válasza:
Első terhességemnél amikor először teszteltem akkor elsírtam magam és nem tudtam eldönteni, hogy az örömtől vagy a bánattól. Arra gondoltam, hogy "vége az eddigi jól megszokott életemnek", mi lesz velem ezután. Lesz egy gyerekem, mihez kezdjek vele majd...én ezt nem akarom. Aztán amikor kicsit megnyugodtam és sikerült felfognom akkor már örültem neki. A mostani második terhességemnél már nagyon örültem a pozitív tesztnek, de félelem és aggódás is volt/van bennem, mert nem telt el sok idő a szülés óta.Császáros
12/16 anonim válasza:
11es vagyok. Véletlen elküldtem. Szóval császáros voltam és félek, hogy bírni fogja e a heg, rendesen ki tudom-e hordani ezt a terhességet, nem lesz-e baj vele.
13/16 anonim válasza:
Terveztük. Pont egy évre jött össze. Sokat késett. Mikor megcsináltam, nem akartam elhinni hogy pozi. Először fel se tudtam fogni, megijedtem. Persze örültem is neki. Kellett pár hónap hogy tudatosuljon, de írtó boldog vagyok! 1hónap és a kezemben tarthatom. 😊 izgatottan várom.
14/16 anonim válasza:
Érdekes, de nekem nem volt semmi ilyen romantikusan leírható nagy, monumentális érzésem, nem öntött el a meghatottság, satöbbi. Kicsit meglepődtem, de nem nagyon, valahol éreztem, hogy sikerült. Örültem neki, nyilván, de nem ilyen sírásig meghatott módon, csak olyan természetesen. Aztán kivittem a tesztet és a párom orra alá dugtam, ő elmosolyodott, és azt kérdezte, sikerült??? Örültünk, de ez a sírás meg ilyenek, ez nem volt. A mai napig valahogy olyan természetes érzés az egész. 14hkm
15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ilyen történeteket olvasni :-) Mi az 5. sikertelen hónapon vagyunk túl, de nem szomorkodok (na jó egy kicsit). Új hónap új esély.
2020. ápr. 4. 12:41
16/16 anonim válasza:
Ahogy a 9-es válaszoló, nekem is PCOS-em van meg persze inzulinrezisztenia. Az volt az első hónap amikor elkezdtem ovulációs teszttel tesztelni, úgy voltam vele próbáljuk ki. Előtte a nődoki mondta, hogy lehet korai petefészekkimerülésem is lehet. Gondoltam nagyon szuper. Tavaly augusztus óta kaptam az IR-re gyógyszert, diétáztam, sportoltam de nem igen sikerült a fogyás. Amíg jobban nem indult volna meg, addig nem is akartam. Előtte megszakítással védekeztünk de csak amiatt, mert nem bántuk volna, hogy jön a baba. Január után úgy voltam, hogy jó hagyom a természetet és igyekeztem abszolút nem rágörcsölni. A várt napja után elkezdtem lh teszttel jóstesztelni, aztán valamiért úgy gondoltam, hogy itt terhességi tesztet kell venni. Az első egy pisilős volt,délután csináltam de nagyon-nagyon halvány lett a vonal. Aztán délután ismételtem mással, próbáltam visszatartani, hogy koncentrált legyen a vizelet. És jött a ledöbbenés.. sajna sok PCOS-nek mondják, hogy nem lesz egyszerű a teherbeesés. Én abszolút meglepődtem, de olyan semmilyen voltam. Kicsit nehezen fogtam fel, hogy velem is megtörténhet és ilyen hamar. Mi is terveztünk egy csomó dolgot, utazást, mert párom nagyon rá volt pörögve a témára én pedig úgy voltam vele, hogy jön amikor szeretne. Még ma sem tudom igazán felfogni, talán majd ha nő a pocak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!