Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a kaja a szülinapi...

Mi legyen a kaja a szülinapi zsuron?

Figyelt kérdés

Kisfiam nemsokára 3 éves lesz, es meghivtam Kb 10 embert. Ebből 4 gyerek, 6 felnött.

Szeretném ha minden tökéletes lenne ,Kb délután 4kor kezdünk,emeletes torta +10 DB süti lesz.

De mi legyen az etel? Szeretném ha sok kaja lenne ,ha mindenkinek jutna es Szeretném hogy lassak hogy kitettem magamert.

A konyha az etkezövel egyben van es ha például rantott hús lesz,akkor hiába van pararlszivo, az egész ház olajszagu lesz. Szendvicseket nem szeretnek csinálni,mert 10 embernek kellene legalább 100 darab ,meg qmugy us fött etelt szeretnek az asztalra. Legyen marhapörkölt? Mert azt msr elötte nap megtudom csinálni es ha jönnek felmelegitem. De nem biztos hogy a gyerekek szeretik. A gyerekek a rantott hús ( csirkeböl) sültkrumpli salata kombinak szerintem jobban örülnenek.

Estere 5 pizzat rendelek.

Köszönöm előre is az ötleteket

2023. jan. 14. 16:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

10 embernek 100 szendvics ? 😆😆😆😆

Valami sertestelepi buli ez vagy mi ?

Te, hogy fogod igy elvezni a gyereked szulinapjat ha hust akarsz rantani kozben? Ugyan mar, nem kell ezt tullihegni, elnagyzolni.

Felnott ember eszik max. 2 szendvicset, azaz 20 szendvics boven eleg, mivel a gyerek max. eszik felet.

Csinalj pl. retro szendvicset, vagy csinalj 5 tonhalasat, 5 tojasosat, 5 sajtosat, 5 sonkasat, aztan mindenki eszik amit akar.

Zoldsegek felszelve valami martogatossal, humusz, tzatziki, padlizsankrem, guacamole stb.

Gyumolcsos tal.

Torta.

Este pizza, azt jonapot.

2023. jan. 15. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!