Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a kaja a szülinapi...

Mi legyen a kaja a szülinapi zsuron?

Figyelt kérdés

Kisfiam nemsokára 3 éves lesz, es meghivtam Kb 10 embert. Ebből 4 gyerek, 6 felnött.

Szeretném ha minden tökéletes lenne ,Kb délután 4kor kezdünk,emeletes torta +10 DB süti lesz.

De mi legyen az etel? Szeretném ha sok kaja lenne ,ha mindenkinek jutna es Szeretném hogy lassak hogy kitettem magamert.

A konyha az etkezövel egyben van es ha például rantott hús lesz,akkor hiába van pararlszivo, az egész ház olajszagu lesz. Szendvicseket nem szeretnek csinálni,mert 10 embernek kellene legalább 100 darab ,meg qmugy us fött etelt szeretnek az asztalra. Legyen marhapörkölt? Mert azt msr elötte nap megtudom csinálni es ha jönnek felmelegitem. De nem biztos hogy a gyerekek szeretik. A gyerekek a rantott hús ( csirkeböl) sültkrumpli salata kombinak szerintem jobban örülnenek.

Estere 5 pizzat rendelek.

Köszönöm előre is az ötleteket

2023. jan. 14. 16:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9es, 10en vagyunk 22 szelet sütemeny tehát ha mindenki kettöt eszik, akkor is rendben van. ( es nem hiszem hogy egy 3 éves 2 szelet tortat ker ebed után)
2023. jan. 14. 16:49
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

De minek ennyi kaja?

A lányomnak többször volt bulija egy játszóházban. A gyerekek olyan jól elvoltak, hogy eszük ágában nem volt enni.

Volt torta és pizza. Rendszeresen hazavittem a maradékot, mert nem fogyott el.

A felnőttek lehet, hogy esznek, de ott is, ha van pizza, torta, meg egy rakat süti, szerintem tök felesleges még főzni is mellé. Gondolom nem hajnalig tart a buli. 4-től nem lesznek annyira éhesek estig.

2023. jan. 14. 16:50
 13/31 A kérdező kommentje:
Rendelni nem szeretnek szeretném hogy lassak hogy ügyes vagyok. Es valami olyan kaja kellene ,amit ha kész ott tudok hagyni 10 percre hogy atöltözzek, zuhsny + egy pici smink
2023. jan. 14. 16:51
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos hidegtálakat csinálnék. Kukorica, krumpli, francia saláta, fasírt golyó, sonka és sajttekercs, kaszinó tojás.
2023. jan. 14. 16:52
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nyugodj meg, kb mindenki le fogja tojni hogy mi a kaja.

Mivel gyerek az ünnepelt, nem gondolnám túl, olyanokat csinálnék amit ő szeret.

2023. jan. 14. 17:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől leszel ügyes, hanem hogy neveled a gyereket
2023. jan. 14. 17:03
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én már eleve azt nem értem, hogy miért nem délután kezdődik a buli és akkor elég lett volna csak a süti, torta meg a pizza!!!

De akkor csinálhatsz egy fazék ragulevest meg carbonara spagettit egy nagy tállal vagy csak spagettit, azt kész!

2023. jan. 14. 17:06
 18/31 A kérdező kommentje:

Gulyasleves, meg valami ...... ?

Utána süti ,torta,este pizza

Ez hogy hangzik?

2023. jan. 14. 17:08
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
jól hangzik..
2023. jan. 14. 17:10
 20/31 A kérdező kommentje:

Amugy a rantott hust valahogy melegen lehet tartani anelkul hogy kiszaradna? Mert qz szupi lenne ,2-3 körettel. De utána ki kellene takaritanom, felmosni, egy nqgy szellöztetes hogy ne az olajszagban üljünk.

Tehát legalább 30 percel a vendegek erkezese wlött ki kellene sütnöm

2023. jan. 14. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!