Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a kaja a szülinapi...

Mi legyen a kaja a szülinapi zsuron?

Figyelt kérdés

Kisfiam nemsokára 3 éves lesz, es meghivtam Kb 10 embert. Ebből 4 gyerek, 6 felnött.

Szeretném ha minden tökéletes lenne ,Kb délután 4kor kezdünk,emeletes torta +10 DB süti lesz.

De mi legyen az etel? Szeretném ha sok kaja lenne ,ha mindenkinek jutna es Szeretném hogy lassak hogy kitettem magamert.

A konyha az etkezövel egyben van es ha például rantott hús lesz,akkor hiába van pararlszivo, az egész ház olajszagu lesz. Szendvicseket nem szeretnek csinálni,mert 10 embernek kellene legalább 100 darab ,meg qmugy us fött etelt szeretnek az asztalra. Legyen marhapörkölt? Mert azt msr elötte nap megtudom csinálni es ha jönnek felmelegitem. De nem biztos hogy a gyerekek szeretik. A gyerekek a rantott hús ( csirkeböl) sültkrumpli salata kombinak szerintem jobban örülnenek.

Estere 5 pizzat rendelek.

Köszönöm előre is az ötleteket

2023. jan. 14. 16:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rántott hús nem a legjobb ebből a szempontból.
2023. jan. 14. 17:19
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
Szegény gyerek felnőttkorában tuti terápiára fog járni.
2023. jan. 14. 17:19
 23/31 A kérdező kommentje:
22,miert ????
2023. jan. 14. 17:28
 24/31 anonim ***** válasza:
94%

"Rendelni nem szeretnek szeretném hogy lassak hogy ügyes vagyok. Es valami olyan kaja kellene ,amit ha kész ott tudok hagyni 10 percre hogy atöltözzek, zuhsny + egy pici smink"

Tehát konkrétan az a lényeg, hogy a vendégek hasra essenek tőle, te milyen csodálatos háziasszony és gyönyörű nő vagy. Elmultal már 16 amugy?

2023. jan. 14. 17:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert az édesanyja megfelelési kényszeres, olyan gondolattorzításai vannak, hogy akkor ér valamit, ha látják, hogy ügyes, fontos neki más velémenye. Ezt a mintát hozta, ezt is adja át a gyereknek. Hátha ő majd felébred.
2023. jan. 14. 17:31
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem baromi furcsa lenne, hogy ott kéne konkrétan egyek, miközben tohanok a gyerek után aki a csilláron lóg, mert a gyerekek nem fognak leülni enni... odaszaladnak az asztalhoz vesznek egy sütit vagy szendót és rohannak vissza játszani...

Tapasztalat.

Sőt a kajával is fognak szaladgálni.

Olyat csinálj amit csak bekapdosnak menet közben. Ha csinálsz egy farkam pörköltet, ott fog rádrohadni, és senki se fog hasra esni, hanem néznek majd, hogy wtf?

Egyszerű, bekapdosós ételek, gusztusosan tálalva.

Nálunk pl nagyon tetszett mindenkinek a sütiszaggatóval kiszaggatott szendvics, amire formákat varázsoltam uborkából, paradicsomból, sonkából, sajtból.

Ne főzz semmit. Süss inkább fasírtot akár stefániát a sütőben meg köretek.

Ne lenyűgözni akard őket a szakácstudományoddal, hanem inkább azzal hogy milyen jó praktikus bulit szerveztél, ahol mindenki jól érezte magát, nem az asztalnál feszengett.

2023. jan. 14. 18:16
 27/31 anonim ***** válasza:
95%

A vendégek a gyereket köszönteni mennek vagy téged csodálni, hogy milyen ügyes vagy? Ja és a konyha se ússzon az olajszagban.. hát na.

Leves, főétel, torta, süti meg még este pizza is -ez rengeteg kaja, ahogy mások is írták. Le tudsz ültetni ennyi embert úgy, hogy mindenki - a gyerekek is! - kényelmesen egyenek? Mert ha leves meg pl bolognai spagetti a menü, amit említettél, akkor azt csak asztalnál lehet megenni. A gyerekeknek meg gondolom nem árt gyermek-méretű szék-asztal, hogy ők is tudjanak enni.

Én biztosan sültes tálat vagy hidegtálakat rendelnék, olyan ételekkel, amiket akár állva, papírtányérról is meg lehet enni. És nem azzal foglalkoznék, hogy ki mennyire gondol ügyesnek engem, mert sikerült megfőznöm egy gulyáslevest...

2023. jan. 14. 19:00
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A pizzát szinte mindenki szereti. Jó ötlet. Én egyszer ilyen alkalomra csináltam kis pizzakorongokat. Akkorákat csináltam, mint egy nagyobb pogácsa. Vagy esetleg levelestésztába tekert virsli falatkák is kapós lehet.
2023. jan. 14. 20:37
 29/31 Mazipa ***** válasza:
100%

Szia. Nalunk is jovoheten szulinap es lesz. Mondjuk nalunk kb 12 felnott es ket gyerek. En par nappal elottem hatlapost keszitek majd tortanak,Mert az pont finom lesz par nap mulva,ha lepuhult.

Lesz meg pogacsa is. Meg gyumolcs salatat.

Enni elotte Valo nap keszitek majd mezes-mustaros sertes sultet,illetve baconbe tekert,toltott csirkemellet. Ezeket masnap csak szepen felszeletelwm,es szobahomersekleten is nagyon finomak. Melle lesz franciasalata, zoldseges kuszkusz salata, es zold salata. Egy baguettet felszeletelwm,ha valaki kenyeret is enne. Ennyi. Igy Minden elkeszithwto elore,es aznap csak talalni kell .

2023. jan. 14. 22:02
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

A pizza szerintem nem rossz.

Ahogy a hidegtál is jó ötlet. Abban nem vagyok biztos viszont, hogy kaszinótojást és sonkatekercset szolgálnék-e fel, ez szerintem erősen függ a gyerekek életkorától, kicsiként én nem szerettem, ismeretlen, lehet, hogy abból sem esznek.

Csirkemell felvágva, karaj husi vékonyra szelve, felvágottak, sajtok, főtt tojás kis szelet kenyerekkel és salátával, kukoricával, bébirépával, borsóval (valamit csak megesznek a gyerekek).

Esetleg mártogatós (azt a kisebbek szeretik), ahol ropit, répát, uborkát lehet padlizsán szószba, tonhal krémbe, répapürébe meg humuszba mártogatni.

2023. jan. 14. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!