Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bajos szülinap? Hogy legyen?

Bajos szülinap? Hogy legyen?

Figyelt kérdés

Közös szülinapot terveztünk a kislányunknak a férjem és az én családommal. Tegnap a férjem közölte szóljak majd anyumnak hogy ne dicsérje agyon a gyerekeket, mert nehogy az ő szülei ezen megsértődjenek, mert ez olyan mintha csak az ő unokája lenne...én mondtam neki hogy tuti nem szólok ezért neki, mert szerintem nem fogja agyon dicsérgetni őket, a másik hogy max apósék is elkezdik dicsérni a gyerekeket uh tuti jól el lesznek...erre férjem kérdezi hogy akkor mondja meg ő anyumnak ???

(hozzá tenném soha nem volt ebből még megbántódás a családban tehát nem azért jött ez elő, csak úgy szóljak anyumnak... )

Erre mondtam hogy akkor tartsuk külön a szülinapját a gyereknek, mire ő lehet jobb lenne.....Nah ezen tök kiakadtam hogy megszervezem a gyerekem szülinapját, amit nem is tudok élvezni mert azzal foglalkozzak ki fog megsértődni, (amúgy szerintem senkinek nem lenne rá oka) ... és K dühös vagyok hogy miért kell ilyen hülyeséggel elcseszni az egészet ? Már már azon vagyok hogy lemondom az egészet és elviszem a gyereket egy játszóházba, meg fagyizni/sütini és teszek az egész családi részre....

a másik hogy akkor én tegyem át a szüleimet mikor már mondtam nekik az időpontot hogy mikor tartjuk ??? Mert apjáékat nem lehet átteni mert megsértődnek, de az nem gond ha nekem kell megsértenem a családom...

Komolyan hülye vagyok hogy valamit is közösen kitaláltam...

Ti hogy csinálnátok a szülinapot ?

- áttennétek a családotokat

- együtt tartanátok ?

lemondani a gyerekre való tekintettel nem akarom, megérdemli az ünnepséget......

2014. jan. 13. 08:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Én nem is értem a problémát.

Mármint azt, hogy ha tegyük fel a szüleid agyon is dícsérnék a gyereket, ez miért lenne gond a párod szüleinek? Min tudnának megsértődni?????

Miután meghívtam mindenkit, nem variálnék...

2014. jan. 13. 08:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Továbbá ha át teszem a szülinapot hogy csináljam hogy ne bántsam meg a szüleimet ezzel ? és mit mondjak miért tartjuk külön apósékkal mikor eddig úgy volt h mindenki együtt lesz ??g
2014. jan. 13. 08:30
 3/16 A kérdező kommentje:

én sem értem értem hogy ez miért lehet probléma, de neki az....nem szereti...

meg ő mondja h ezen miért sértődne meg anyum hogy szólok neki ?? pfff

2014. jan. 13. 08:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a témában ellen mennèk a férjemnek. Nyiltan anyosek előtt kérném meg anyámat hogy ne dicsérd agyon a gyereket mert a másik nagyszülőnek szurja a szemét. .. persze egy kis gúnnyal a hangomban. Nevetséges. ..
2014. jan. 13. 08:36
 5/16 Jégtánc ***** válasza:
100%
Nem változtatnék már semmin,főleg ha már le van szervezve.Nem is értem a problémát.
2014. jan. 13. 08:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a problémát. Mi az, hogy nem lehet dicsérni a gyerekeket??? Nem mindkét nagyszülő unokái? Miért sértődnének meg bárkik is? vagy, mi van?
2014. jan. 13. 08:45
 7/16 A kérdező kommentje:
hát hogy pl anyu azt mondaná hogy : Jaj milyen ügyes Pistike, már ezt is meg tudja csinálni !! akkor az úgy jönne le az ő szüleinek mintha csak anyum unokái lennének .... vagy kisajátítaná anyum magának őket...meg ha akar dicsekedni a gyerekeivel akkor azt max ő (férjem) tegye , ne más......
2014. jan. 13. 08:53
 8/16 Jégtánc ***** válasza:
100%
Jesszus.Elég fura gondolkodása van a férjednek és a szüleinek:))))
2014. jan. 13. 08:54
 9/16 A kérdező kommentje:

mindkét nagyszülő unokái....

én is csak pislogtam mikor ezt felhozta mert szerintem ez nem korrekt...főleg hogy még bántódás sem volt ebből eddig soha.....

2014. jan. 13. 08:54
 10/16 A kérdező kommentje:

Ő meg azt nem érti miért sértődne meg anyu azon hogy ha szólnék neki hogy ne kezdje el dicsérgetni a gyerekeket...

mert mondjuk alaptalan az egész , meg anyu amúgy sem bántaná meg a szüleit, nem olyan típus...meg nem fogok senkinek alaptalanul viselkedési formát előírni ahogy azt a szüleinek sem teszem pl...

2014. jan. 13. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!