Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bajos szülinap? Hogy legyen?

Bajos szülinap? Hogy legyen?

Figyelt kérdés

Közös szülinapot terveztünk a kislányunknak a férjem és az én családommal. Tegnap a férjem közölte szóljak majd anyumnak hogy ne dicsérje agyon a gyerekeket, mert nehogy az ő szülei ezen megsértődjenek, mert ez olyan mintha csak az ő unokája lenne...én mondtam neki hogy tuti nem szólok ezért neki, mert szerintem nem fogja agyon dicsérgetni őket, a másik hogy max apósék is elkezdik dicsérni a gyerekeket uh tuti jól el lesznek...erre férjem kérdezi hogy akkor mondja meg ő anyumnak ???

(hozzá tenném soha nem volt ebből még megbántódás a családban tehát nem azért jött ez elő, csak úgy szóljak anyumnak... )

Erre mondtam hogy akkor tartsuk külön a szülinapját a gyereknek, mire ő lehet jobb lenne.....Nah ezen tök kiakadtam hogy megszervezem a gyerekem szülinapját, amit nem is tudok élvezni mert azzal foglalkozzak ki fog megsértődni, (amúgy szerintem senkinek nem lenne rá oka) ... és K dühös vagyok hogy miért kell ilyen hülyeséggel elcseszni az egészet ? Már már azon vagyok hogy lemondom az egészet és elviszem a gyereket egy játszóházba, meg fagyizni/sütini és teszek az egész családi részre....

a másik hogy akkor én tegyem át a szüleimet mikor már mondtam nekik az időpontot hogy mikor tartjuk ??? Mert apjáékat nem lehet átteni mert megsértődnek, de az nem gond ha nekem kell megsértenem a családom...

Komolyan hülye vagyok hogy valamit is közösen kitaláltam...

Ti hogy csinálnátok a szülinapot ?

- áttennétek a családotokat

- együtt tartanátok ?

lemondani a gyerekre való tekintettel nem akarom, megérdemli az ünnepséget......

2014. jan. 13. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik adag nagyszülő szerint a fiam udvarias, empatikus, okos és ügyes és mi túl szigorúak vagyunk vele, a másik adag nagyszülő szerint elkényeztetett, hisztis, türelmetlen, önállótlan és mi túl engedékenyek vagyunk. Én sem szívesen eresztem össze őket ezért, mert mindig megy a puffogás amúgy "bajusz alatt" egymásra és ránk is, de évente 1-2x elkerülhetetlen - ilyenkor úgy vagyok vele: oldják meg csak egymással, mi csak magunkat adhatjuk.
2014. jan. 13. 09:00
 12/16 A kérdező kommentje:
én is úgy vagyok vele hogy nem azért jönnek hogy egymást szeressék/utálják hanem hogy a gyereknek ezzel örömet szerezzenek....nyilván ki bírhatnák ezt az egy alkalmat pufogás nélkül is ...amúgy meg konfrontáció nem is történt tehát nem értem miért alap hogy a vége sértődés lesz ...
2014. jan. 13. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem variálnék rajta már az biztos. A férjed nyelje le a békát...mert egyébként is érthetetlen számomra is a problémája. Vagy esetleg az ő szülei kevesebbet találkoznak a gyerkőccel, a Te szüleid meg többet? Vagy mégis miért érezhetné így?
2014. jan. 13. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak a férjeddel, illetve az ő számomra érthetetlen bajával van gond:S

Mi az, hogy ne dicsérjék a gyerekeit? Dicsérje őket ő is!

Én nem tenném külön időpontra a születésnapot.

2014. jan. 13. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

ooo mintha csak én írtam volna...:)

nálunk anyós kért meg, hogy anyum ne vegye fel a gyereket (ha megy hozzá) mert őt zavarja ez, hiszen így nem szokja majd őt meg.mármint anyósomat....(ahol egyébként visít)

a férjem is nyelt egyet én is aztán megállapítottuk, hogy inább ráhagyjuk mert kritikán aluli a sztori...

Nem mondanám le a szülinapot nincs is problémátok valójában, -

sőt akkor is együtt tartanám ha csak az egyiké van. (nálunk mindenki szülinapján itt a másik család mert mi -férjem,én , gyerek, kutya egy család vagyunk-a járulékokkal együtt))-ha tetszik ha nem általában inkább nem, de ez van elfogadják.....

2014. jan. 13. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Hat en komolyan nem ertem a problemat sem.

En nem raknam at, a szuleitek meg nyilvanvaloan felnottek, ha valami bajuk van, oldjak meg ok, nehogy mar ti problemazzatok ezen.

De tovabbra sem ertem.

Basszus en osszvissz egy nagymamat ismertem, rengtegszer eszembe jut, hogy milyen szerencsesek a gyerekeim, hogy mind a negy nagyszulot ismerhetik, es csak direkt jot tesz, ha megtapasztaljak, hogy mindenki mashogy szeret, ez csak gazdagitja oket. Attol meg, mert az egyik ajnarozza es dicseri, a masik inkabb oleli vagy komolyan beszelget vele - tok mindegy, a lenyeg, hogy erzi a szeretetet.

2014. jan. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!