Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülinapi zsúr kicsiknek?...

Szülinapi zsúr kicsiknek? Hogy úszhatnám meg a lehető legkevesebből úgy, hogy, a kicsiknek is jó legyen.

Figyelt kérdés

Sajnos csak egy fizetésből élünk egyenlőre amíg mindenki oviba nem megy stb....stb.... Sürget az idő nagyon és szükségem lenne ötletekre-tapasztalatokra- bármire.

Tavaly tábortűz mellett a vízparton tartottuk a zsúrt és szuper volt.

De ez nem lehet ugye idén is. Viszont a játszóházak meg a hozzájuk hasonlók iszonyat drágák. 1700ft/gyerek a legolcsóbb, 2,5óra játékidővel és ugye ez csak 1 gyerkőc.

Szóval írto szükségem lenne a tapasztalataitokra és bármilyen ötletekre.

Mindenkinek előre is köszönöm. :-)

2013. máj. 7. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
McDonaldsokban is van játszóház, mondjuk nem tudom mennyibe kerül, de ott is szoktak, lehet parkban piknik jellegű.Otthon a kertben? Hány éves a gyerek?
2013. máj. 7. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Legolcsóbb otthon tartani.

Szendvics, torta, üdítő, rágcsálnivalók, max. 10.000 Ft-ból kihozható.

2013. máj. 7. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a gyors válaszokat.

Az egyik gyerekem 5 éves a másik drága meg most lesz 7.

Az oviban nagyban űzik a szülinapi partikat és bár nem akarok a nyomdokaikba lépni, szeretném ha az én gyermekeim is részesűlhetnének ilyenekben.

Sok szülő rontja el ezt az egész hacacárét mert írtó drága játszóházakat fizetnek ki meg sorolhatnám.

Az egyik is 3500ft/gyerek árat fizetett a csillagvár játszóházba és ahányan voltunk.....vagy egy vagyon lehetett neki.

Tényleg fantasztikusak ezek a játékbirodalmak de ez nekünk nem megy.

A mcdonalds-on gondolkodok egy ideje és majd be is térek rákérdezni az árakra. Nem rossz ötlet.

Tudjátok nekünk kicsi lakásunk van. Mindössze 35nm az egész.Kert sincs. Ide sajnos nem fér sok ember és főleg azon okból kifolyólag hogy, a gyerekek kapnak meghívót de sz össze szülő megy velük.

Az egyik család egy művelődési központban tartotta a szülinapi bulit. Ott alkudni is lehet meg stb..... de ők se épen gazdagok és csak a gyerekeknek adtak üdítőt meg tortát stb.... a szülők meg ott ültek étlen-szomlyan.

Ezt sem tartom tökéletesnek annak ellenére hogy, tudom ez egy gyerek zsúr és nem egy szülő találkozó.

Amikor mi tartottunk a bulinkat akkor meg az volt a szerencséjük a szülőknek hogy, 2-3 gyerek nem jött el és így jutott a szülőknek is bőven étel-ital.

De hozzáteszem hogy, én a meghívókat csak a gyermekeknek címeztem. Nem a szüleiket szerettem volna meghívni pont a pénz miatt. De az összes ott volt annak ellenére hogy, mindenkivel tudattam hogy, hogy, is miként is vannak a dolgok hogy, mindenki biztonságba tudhatja gyermekeit.

Elkértem mindenki telszámát és gondoltam az úttól kezdve a szúnyog riasztóig.

Jaj bocsássatok meg hogy, csak így össze-vissza beszélek mindent. Nem tudom értettétek e.

Köszönöm ha még írtok nekem.

2013. máj. 7. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk csak 2-3 éve kezdődött ez a bulizgatás, a két nagyobb gyereknél, de ezért én nem verném magam nagy költségekbe. Csak a barátnőket hívjuk meg, max. 4 főt. Így vannak 6-an vagy 7-en, az én 3 gyermekemmel együtt.

Szülők nem jönnek velük, mivel már nem ovis egyik sem. Így egyszerűbb tervezni. Szoktam venni 8-10 színes lufit, készítek egy tortát, 1-2 tálca szendvicset. Van zenehallgatás, táncolnak, társasoznak, puzzle-t raknak.

2. voltam

2013. máj. 7. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Margit sziget, viszel plédet, labdát, tollas ütőt, társas játékot, sütsz otthon muffint, üdítő, s ennyi!!!

Kint szaladgál hatnak a gyerekek, játszhatnak...

2013. máj. 7. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idős gyerekeknek itt nálunk max 2 órás bulit szoktak csinálni.Mi mondjuk falun lakunk,és mindenkinek kertes házban lakik.Itt is van olyan szülő aki ottmarad.De nem szoktak nagy létszámot híni,3-4 fő maximum,akikkel a gyerek jóban van.Mivel kicsi a lakás én is a szabadra szavaznék,egy kosár szendvics,süti,a gyerekeknek úgyis az együttlét a fontos.Ilyen hiper-szuper játszóházat én se tudnám megfizetni,és őszinte leszek nem is akarnám.Oda elvinném a gyerkőceimet külön.
2013. máj. 7. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat hívni,és mindenki
2013. máj. 7. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Hajógyári sziget, pokróc, ropi, rágcsa és üdítő, plusz egy torta....

Amikor mi voltunk ott, tartottak még egy szülinapot mások is.

A gyerekem szerint az egyik legjobb buli volt, pedig voltunk játszóházban is nem egyszer.

2013. máj. 8. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!