Mennyi ideig tartson a szülinapi zsúr egy 8 évesnek?
Figyelt kérdés
Most készítem a meghívókat, de nem tudom, hogy mi lenne a jobb. 14-17-ig, vagy 14-18-ig tartson a buli?
Akinek van tapasztalata, megköszönném a segítséget. :)
2012. ápr. 19. 16:35
1/4 anonim válasza:
szerintem azt írd be, hogy 14-17-ig, mert amikor jönnek majd a gyerekekért a szülők, akkor még lesz a könyörgés, hogy "még egy picit". akkor leálltok még beszélgetni és mire az utolsó gyerek is elmegy már este 19h lesz...
2/4 anonim válasza:
Egyetértek, nálunk a délutáni alvás miatt 4-től 7-ig van buli, de mire mindenki elmegy, legalább fél 8, de inkább több. Vagy jó a 6 óra bulivégnek, de 7-nél előbb nem mennek el, az biztos.
3/4 anonim válasza:
Mi nemrég voltunk a keresztlányom babazsúrján a kislányommal. Az is 2kor kezdődött és este 7ig tartott. A 7-8évesek nagyon élvezték, de a kislányom csak 4 éves. Ő nagyon elfáradt a végére, tiszta kis hisztis lett.
Ha 7-8év körüliek és idősebbek lesznek csak, akkor tarthat simán 7ig is. Én kisebbeknek viszont csak tényleg 5ig tartanám.
4/4 TKI Ibolya válasza:
Én nem rég tartottam a fiamnak és bizony csak 16-18 óráig lehettek a gyerekek.Marha nehéz lefoglalni őket és tényleg mire mind elment 19 óra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!