Jó szülinapi zsúr helyszínt keresek?
5. szüliapra keresek bérelhető helyszínt. Nem arcoskodásból vagy rongyrázásból, hanem mert sajnos olyan kicsi a lakásunk, hogy nem férne el 8-10 kisgyerek.
Október végén esedékes a dolog, tehát akkor már szabadtérre nem nagyon lehet tervezni. McDonalds nem túl szimpatikus.
A játszóházak, amiket én ismerek, drágák és nem lehet bevinni az enni-innivalót, hanem ők adják, de hogy mit, abba nincs beleszólás. Budapesten, a 3. kerület környékén keresnék.
Előre is köszi!
KÖszönöm a tippeket, ezeket már néztem korábban, mivel elég közismert helyek, pont az ilyenekre gondoltam ,amikor írtam, hogy drágák, és nem lehet kaját bevinni. És sajnos Óbudáról körülményes a megközelítése, nem várhatom el a családoktól, akik itt élnek mind a környéken, hogy a fél várost átutazzák.
De nagyon köszönöm a hozzászólásokat, másoknak hátha segítség lehet.
Én még reménykedem, hogy valaki tud valami kevésbé ismert, környékbeli helyet ajánlani!
Mi járunk egy helyre "baba angolra" és tornázni is. Ez a hely amúgy magán bölcsi/ovi, és tart egy csomó foglalkozást. Emellett hétvégente szerveznek szülinapi bulit is. Csak az a baj, hogy Ők a XVIII. kerületben vannak.
Esetleg a környéketeken nincs ilyen ovi/bölcsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!