Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó szülinapi zsúr helyszínt...

Jó szülinapi zsúr helyszínt keresek?

Figyelt kérdés

5. szüliapra keresek bérelhető helyszínt. Nem arcoskodásból vagy rongyrázásból, hanem mert sajnos olyan kicsi a lakásunk, hogy nem férne el 8-10 kisgyerek.

Október végén esedékes a dolog, tehát akkor már szabadtérre nem nagyon lehet tervezni. McDonalds nem túl szimpatikus.

A játszóházak, amiket én ismerek, drágák és nem lehet bevinni az enni-innivalót, hanem ők adják, de hogy mit, abba nincs beleszólás. Budapesten, a 3. kerület környékén keresnék.

Előre is köszi!

2011. aug. 22. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Az állatkertben is lehet szülinapi zsúrt tartani,nézd meg a honlapjukat.
2011. szept. 7. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Élményváros Elevenpark !
2011. szept. 7. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:

KÖszönöm a tippeket, ezeket már néztem korábban, mivel elég közismert helyek, pont az ilyenekre gondoltam ,amikor írtam, hogy drágák, és nem lehet kaját bevinni. És sajnos Óbudáról körülményes a megközelítése, nem várhatom el a családoktól, akik itt élnek mind a környéken, hogy a fél várost átutazzák.

De nagyon köszönöm a hozzászólásokat, másoknak hátha segítség lehet.

Én még reménykedem, hogy valaki tud valami kevésbé ismert, környékbeli helyet ajánlani!

2011. szept. 8. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok ! Konkrét helyet nem tudok de esetleg babklubba vagy kultúrházba szokott erre mód lenni !
2011. szept. 8. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi járunk egy helyre "baba angolra" és tornázni is. Ez a hely amúgy magán bölcsi/ovi, és tart egy csomó foglalkozást. Emellett hétvégente szerveznek szülinapi bulit is. Csak az a baj, hogy Ők a XVIII. kerületben vannak.

[link]

Esetleg a környéketeken nincs ilyen ovi/bölcsi?

2011. szept. 8. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Ilyen a XIV. ker.-ben is van,a Szugló utcában,Varázskert a neve.
2011. szept. 8. 21:50
 7/7 anonim válasza:
Galagonya bohóc szülinapi játszóháza: lehet kaját bevinni, de lehet rendelni is. Téma partyk vannak (azaz nem elszabadult tombolás a zsúr) bohócos, bűvészes, StarWars, mesekoncertes, bábszínházas partyk és van ugrálóvár, hinta...stb. És nem drága, egy bohócos zsúr 18 gyereknek 26.000Ft (ha én viszem a kaját). Keress rá a google-ban!
2012. máj. 16. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!