Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Mc'Donalds-ban mennyibe...

A Mc'Donalds-ban mennyibe kerül egy olyan szülinapi zsúr? És hogyan zajlik egy ilyen?

Figyelt kérdés

Számít a kor is? Itt most arra gondolok,hogy a 10-11éves kort már jócskán meghaladókat is beengedik oda? És ott mit lehet csinálni?

Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban az mindenképpen írjon

2009. szept. 14. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Én csak a krhatárt tudom: 14 év. A barátaim ott akartak nekem meglepi 18. bulit szervezni, d emár túlkorosak voltunk XD
2009. szept. 14. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
14 év a korhatár, és attól függ hogy hányan lennétek
2009. szept. 14. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Van korhatár, 14 év kb. de flexibilisek, föleg ha vannak kicsik is, akkor miért ne. A nagyoknak persze nem kell játszani de hát a szülinapi party erröl szól.

Régen szerveztem ilyet nagyoknak is valamelyik McD.-ban. Nem volt játék, de azért a party menetét végigvettük amikor megrendelte a szülinapos.

A kiválasztott Mekiben a hostessel vagy müszakvezetövel kell beszélni. Ö veszi fel a megrendelét x före (ennyi helyet biztositanak számotokra) és a tortára (hány szeletes, -milyen torta) esetleg ha már tudjátok, hogy mit, -milyen menüt kértek akkor azt is felirja.

Elöre sosem kell fizetni,csak a fogyasztást és a tortát számolják fel, számlát kapsz mindenröl (ha ÁFA-sat kérsz akkor azt elöre közöld). Plusz pénzt a szülinap után ne adj semmiképpen!

A partyn:

A vendégekkel a host/ess foglalkozik (beszélget, gyerekeket szülöket leülteti) amig megérkezik mindenki.Bemutatkozik (és innentöl variálható )

Pl.:Bevezetésképpen játék, ismerkedés egymással.

evés-ivás, megint játék (esetleg társasjáték vagy ha jó idö van akkor vicces csoportjáték a friss levegön)

jöhet atorta és az ajándékok, játék- beszélgetés majd elköszönés a vendégektöl.

(Szerettem, ha hétközben vagy szombaton kaptam délutánra szülinapot, sokkal szinvonalasabb és élménydúsabb lett a party.)

Remélem segitettem neked!:)

2009. szept. 14. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló nekem is hasonló terveim voltak :D

én is barátnőm 18. szülinapi meglepi buliját akartam ott tartani :D de hát akkor ez kilőve :(

azért köszönöm a válaszokat :)

2009. szept. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!