A Mc'Donalds-ban mennyibe kerül egy olyan szülinapi zsúr? És hogyan zajlik egy ilyen?
Számít a kor is? Itt most arra gondolok,hogy a 10-11éves kort már jócskán meghaladókat is beengedik oda? És ott mit lehet csinálni?
Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban az mindenképpen írjon
Szia!
Van korhatár, 14 év kb. de flexibilisek, föleg ha vannak kicsik is, akkor miért ne. A nagyoknak persze nem kell játszani de hát a szülinapi party erröl szól.
Régen szerveztem ilyet nagyoknak is valamelyik McD.-ban. Nem volt játék, de azért a party menetét végigvettük amikor megrendelte a szülinapos.
A kiválasztott Mekiben a hostessel vagy müszakvezetövel kell beszélni. Ö veszi fel a megrendelét x före (ennyi helyet biztositanak számotokra) és a tortára (hány szeletes, -milyen torta) esetleg ha már tudjátok, hogy mit, -milyen menüt kértek akkor azt is felirja.
Elöre sosem kell fizetni,csak a fogyasztást és a tortát számolják fel, számlát kapsz mindenröl (ha ÁFA-sat kérsz akkor azt elöre közöld). Plusz pénzt a szülinap után ne adj semmiképpen!
A partyn:
A vendégekkel a host/ess foglalkozik (beszélget, gyerekeket szülöket leülteti) amig megérkezik mindenki.Bemutatkozik (és innentöl variálható )
Pl.:Bevezetésképpen játék, ismerkedés egymással.
evés-ivás, megint játék (esetleg társasjáték vagy ha jó idö van akkor vicces csoportjáték a friss levegön)
jöhet atorta és az ajándékok, játék- beszélgetés majd elköszönés a vendégektöl.
(Szerettem, ha hétközben vagy szombaton kaptam délutánra szülinapot, sokkal szinvonalasabb és élménydúsabb lett a party.)
Remélem segitettem neked!:)
1. válaszoló nekem is hasonló terveim voltak :D
én is barátnőm 18. szülinapi meglepi buliját akartam ott tartani :D de hát akkor ez kilőve :(
azért köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!