Mennyi képet/videót csináltok a gyereke(i)tekről?
Figyelt kérdés
Nagyjából hány képet/videót csináltok a gyerek(ek)ről hetente/havonta/évente? Körülbelüli számot írjatok és, hogy mennyi idős(ek). Arra gondolok, amit magatoknak csináltok, szóval nem arra, hogy mennyi képet osztotok meg.2023. jan. 14. 14:30
1/5 anonim válasza:
Én rengeteget csinálok, mert 20-ból 19-be belemozog. De ami jól is sikerül és kinyomtatjuk fotóalbumba, az mondjuk napi 1-2. (Ténylegesen a telefonomon napi kb 50 fotó van róla.) 7 hónapos.
2/5 anonim válasza:
Sokat. De tényleg. Heti átlag 250, és ez csak amit én csinálok, a férjem telefonján legalább duplaennyi kép van. Plusz anyósom is folyamatosan dokumentálja őket, ha jelen van. Videó már kevesebb készül, de azért abból is összejön het 10-15 mondjuk.
Egy 2,5 éves és egy 2 hónapos lányka a főszereplő.
3/5 anonim válasza:
~18000 fotónk van fent a NAS rendszerünkön. 7,5 éves a nagyobb.
Ez kb. havi 200.
Az elején több volt. Mióta a kisebb is közösségbe jár (most 3,5), jóval kevesebb készül.
Idén eddig összvissz 3 db kép.
Videó jóval kevesebb. A telefonomban van 120. Ez 4 év termése.
4/5 anonim válasza:
Kb heti 35 kép/videó. (Úgy átlag, hogy van olyan nap, amikor 0, van, hogy 10) Nagyobb eseményeknél többet, hogy legyen olyan, amit ki tudunk nyomtatni.
2 gyerek, 2,5 és 4 évesek.
5/5 anonim válasza:
Rengeteget. Napi átlag szerintem minimum 20. Két és fél éves :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!