Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy megbízható egy bébiszitter, gyermekfelügyelő és nyugodtan dolgozhatok?

Figyelt kérdés

Máról holnapra nem tudtam senkit hirtelen, csak egy kósza netes hirdetés alapján felvenni vkit.

Nagyival lesz együtt a gyermekemmel. Remélem nagy baj nem lehet. De idegen :(

Vagy kérjek tőle személyit?

2023. jan. 2. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Lurko bebiszitter. Minden bebiszitterrol latsz hatteranyagot es egy rendszeren belul vagytok, ami ved teged es a szittert is.
2023. jan. 3. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlás útján lehet leginkább, olyat, aki ismerősnek már bevállt.

Biztos nem hívogatnám óránként, úgy pont, hogy miattad nem fog tudni figyelni a gyerekre. Ha a nagymama ott van, akkor egyébként is felesleges ennyire ráfeszülni.

2023. jan. 3. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázd túl. Gondolom túléltétek, viszont a szitternek is kellemetlen egy bizalmatlan szülő. Értem én, hogy sok rosszat hallani, de ha már eleve nem tudsz megbízni abban, akit amúgy te hívtál magadhoz, és ő vette a fáradságot és időre rendezetten megjelent, akkor ne hozd olyan kínos helyzetbe, hogy érezteted vele, hogy ő csak egy idegen, aki éppen most lépett be az utcáról mert te mást nem tudtál leakasztani. :(

Én is amellett vagyok, hogy minimum egy-két alkalom, és akkor kiderül sokminden, így van időd, de ha amúgy is bizalmatlan típus vagy, akkor próbáld meg családon belül megoldani és nem az utolsó pillanatban. Nagyon sok lelkiismeretes bébiszitter van, akit ezzel megalázó helyzetbe hoznak. Ez minden bizalmatlan, nem nyitott szülőnek szól.

2023. jan. 19. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Végül minden rendben ment? :)
2023. jan. 19. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!