Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy megbízható egy bébiszitter, gyermekfelügyelő és nyugodtan dolgozhatok?

Figyelt kérdés

Máról holnapra nem tudtam senkit hirtelen, csak egy kósza netes hirdetés alapján felvenni vkit.

Nagyival lesz együtt a gyermekemmel. Remélem nagy baj nem lehet. De idegen :(

Vagy kérjek tőle személyit?

2023. jan. 2. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem személyit nézd meg, és kérj erkölcsi bizonyítványt. Ez számára ingyenes. Ha meg tagadja az erkölcsi lekérését, az már intő jel. Ha a nagyival együtt lesz, az mindenképpen jó.
2023. jan. 2. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem az ilyen formaságok, hogy személyi meg erkölcsi bizonyítvány nem megnyugtatóak. Formaság. Semmit nem jelent, hogy nincs büntetve, hiszen mindenki úgy kezdi.

Ha a mama ott van, az jó. A saját anyámból kiindulva valószínűleg árgus szemekkel fogja lesni. Benne meg csak megbízol.

2023. jan. 2. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap alatt szerintem nem tud erkölcsit szerezni. Nekem legutóbb 8 napba telt.
2023. jan. 2. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott a nagyi,minek a szitter?
2023. jan. 2. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Vegyel egy xiaomi netes belteri kamerat. Telefonnal tudod nezni. Siman berakhatod a nappaliba vagy ahol legtobbet vannak.
2023. jan. 2. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:

A nagyi 85 éves.

Köszi a kamera tippet de az idő lesz. És ha lemennek játszóra?

Vagy majd hívogatom őket óránként.

2023. jan. 2. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Az azert megvan, hogy szemelyisegi jogok is leteznek? Kamera, oke, de akkor a hozzajarulasa is kell ugye a felvetelhez :)

Titokban nem szep dolog.

2023. jan. 2. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a gyerek?
2023. jan. 2. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg nem úgy bízod rá a gyermeked hogy egyszer találkoztatok mikor felvetted. Illik szépen összeszoktatni őket, hogy ne egy vad idegennel legyen a gyermeked egyből egész nap. Az összestoktatás alatt, ami azért pár napba beletelik, kicsit te is megismered.

Esetleg kerhetsz tőle referenciát hogy eddig hol dolgozott, telefonszámokkal, akikkel tudnál beszélni.

2023. jan. 2. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Én egy hétig otthon dolgoztam a másik szobában, láttam a bébiszitter mozdulatait, hallottam hogy beszél, játszik, viselkedik. Utána mertem otthonról elmenni 1-1 órára. Azt viszont nem engedtem meg neki hogy kivigye a gyereket. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de még két hónap után sem tudtam benne annyira megbízni, hogy kivigye a lakasból a lányom. Pedig a saját gyerekeivel is találkoztam már, beszélgettünk, vasároltunk is együtt. Mégis. Ez ilyen sajnos. Mégiscsak egy idegen. Ismerős nincs akire hagyhatod a kicsit?
2023. jan. 2. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!