Aki nem akar életében gyereket vállalni, az miért nem akar?
Nem értem ezeket a kérdéseket szülőként sem. Komolyan.
Aki nem akar gyereket, az nem vágyik rá, vagy nem vágyik rá annyira, hogy bevállalja a gyerekneveléssel kapcsolatos kötöttségeket. Esetleg vàgyna, de nincsenek meg az anyagiak/megfelelő pár, így nem mer gyereket vállalni.
Ez ilyen egyszerű, nincs ezen mint túlmagyarázni.
Te miért is akarsz az én méhemben turkálni?
Kb. ez a válaszom.
Nem értem, miért kapják fel egyből a vizet, aki nem akar válaszolni, nem kötelező.
Ez egy egyszerű kérdés, és nem kell egyből tolakodásnak venni, meg egymás torkának esni.
Én azért nem, mert pszihiátriai eset vagyok. Neurotikus aki kerüli az emberi kapcsolatokat.
És ezt a genetikai állományt egyéb aspektusból nem érdemes örökíteni.
Köszi a megértést és Puszcsi!
Mert rohadt nehéz.
Komoly lemondásokkal jár és soha nem lesz könnyebb.
Minden korszaknak megvan a nehézsége, valami idegesítő és nehéz mindig van.
Évekig nem alszol és hónapokig a zuhanyzás is kb luxus.
A gondtalan életnek örökre vége, onnantól te vagy a felelős és a hibás egy életért.
A gyerek születésétől nincs pihenés és megállás, folyamatosan a nyűg és a nehézség van.
Évekig nem fogsz akkor enni, zuhanyozni, aludni, filmet nézni stb. amikor akarsz.
Fizikai és mentális kihívás, amit nem mindenki bír.
Jutalomként meg először egy örökké ordító baba, aztán egy hisztiző dackorszakos, aztán egy szájaló óvodás, egy szófogadatlan iskolás végül egy kamasz, aki utál.
Nincs sikerélmény, nincs dícséret, jutalom, csak elvárások és ítélkezések.
Üdv. egy 10 hónapos baba anyukája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!