Bunkóság lenne a részemről ha a férjemnek nem mondom
meg egyből hogy babát várunk?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy vetelesem 8 hetesen, de a petezsakban nem volt semmi. A férjem nem éppen egy érzelmileg támogató fél, aki tudja mit kellene mondani ilyen esetekben, éppen ezért nem tervezem elmondani neki amíg nincs ultrahangom ahol remélhetőleg lesz embrió és szivhang is.
Nem tudom hogy ez rossz húzás e a részemről. Nem hónapokat várnék hanem 2 hetet kb ..
Nem bunkóság. Téged ez érzékenyen érint, ami érthető, akkor várd meg legalább az első ultrahangot.
2022. dec. 27. 16:34
2/16 anonim válasza:
Nem bunkóság de azért számomra jelez valamit a kapcsolat minőségéről.
23-án teszteltem pozitívat és ki akartam várni hogy karácsonyi ajándék legyena férjemnek de annyira meg akartam osztani vele hogy nem bírtam ki.
2022. dec. 27. 16:36
3/16 anonim válasza:
Nem bunkóság, de nekem fura, hogy egy ilyen súlyos dologban nem kommunikál valaki a férjével. Legyen az élő terhesség, vetélés, vagy akármi, én nem bírnám ki, hogy ne mondjam el neki, hogy pozitív a teszt és nem akarnám, hogy ne tudja mi történik, akkorsem ha érzelmileg analfabéta és nem tudja mit mondjon.
De ha neked így jobb, akkor tégy így.
2022. dec. 27. 16:36
4/16 anonim válasza:
És ha ne adj Isten, ez is vetéléssel végződik? Nem is mondanád el neki? Akkor meg nem tudná, mi bajod.
Inkább őszintén kéne a múltbeli esetről is beszélgetni, minthogy azzal old meg egy problémát, hogy titkolózol.
2022. dec. 27. 16:49
5/16 anonim válasza:
Nem bunkóság, te ismered magadat és őt. Nekem mindenesetre fura, mert elvileg pont erre mondanám azt, hogy a férj a bizalmas, a többiek várhatnak. Nekem is volt sajnos vetélésem (11. hét) és a férjem szinte nem is mondott akkor azzal kapcsolatban semmit, még a kórházba sem ő jött be velem (anyósomtól kapott is ezért fejmosást). Éreztem, hogy mellettem van, de sokáig nem tudott róla beszélni. Megjegyzem, én sem. Te tudod, miért érzed úgy, hogy érzelmileg nem támogat, de ha csak azért, mert nem tudja, mit kell mondani, akkor átgondolnám a helyedben, hogy nem lehet-e, hogy másként kommunikáltok: ő simán csak nem a szavak embere, te viszont fontosnak tartod azt.
2022. dec. 27. 16:54
6/16 anonim válasza:
Szerintem nem bunkóság, de én személy szerint nem tudnék semmit eltitkolni a férjem elől. Ő az első, akivel mindig mindent megbeszélek, hiszen ő velem van jóban, rosszban 😊
2022. dec. 27. 17:05
7/16 anonim válasza:
Nem tudom el se kepzelni, hogy valaki ne akarná ezt azonnal a férje nyakába ugorva elmondani. Nem bunkoság, csak nagyon fura... meg aztán ha lesz szivhang, utana is elmehet, szoval...
2022. dec. 27. 17:35
8/16 anonim válasza:
Azért jobb lenne, ha elmondanád.
2022. dec. 27. 18:25
9/16 anonim válasza:
Nem bunkóság inkább jelzi hogy a kapcsolatnak ásó kapa
2022. dec. 27. 18:29
10/16 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy érzelmileg nem támogató? Mit csinált olyankor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!