Szerintetek is normális a részemről?
Elsősorban a barátnőddel beszéld meg, elvégre neki kell kihordani azt a sok babát. :) Ha neki megfelel, akkor ne érdekeljen, ki mit mond, illetve nektek kell kompromisszumra jutnotok, hogy kinek mi fér bele még.
Egyébként szerintem is baromi sok a hat gyerek, én nem tudnék annyit elképzelni magamnak, de ismerek családokat, ahol működik, szóval nem ördögtől való.
Szép h így megtervezed a jövőt!
Az h hány gyereket szeretnél csak egy terv. Amin lehet az első után változtatsz. Hiszen a babákkal sokat kell törődni. Minél több a gyerekek száma annál kevesebb figyelemhez jutnak.
És a párod mit szól ehez? Mert azért csak neki kell 5-6 gyerkőcöt kihordani, megszülni, és ellátni őket!
Ha ilyennel elém állna a férjem.....
Hát kiröhögném.
És azért 6 gyereket felnevelni, elindítani a felnőttkotba nem egyszerű
Ez mind szép amit itt leírtál kedves kérdező, de ha az én párom ilyen ötlettel állna elő.. Hááát.. Semmiképpen sem vállalnám be, bármennyire is szeretem őt. 6 gyermeket ki hordani, megszülni, utána felnevelni..
Én nem mondom azt mint amit itt írtál, hogy felesleges, de ebbe érdemes jobban belegondolni
Ajjjj, a kezdeti lelkesedès...
Majd ha elhelyezkedsz a munka világában ès látod mire elèg az a pènz, amivel "pumpálnád" a kapcsolatod, akkor rájössz, hogy irreâlis az 5-6gyerek. Főleg, ha anyuka egy percet sem dolgozott mèg èletèben.
Előbb tarts fent egy háztartást, ès utâna jöjjön az átgondolt gyereklètszâm legyártás.
Mert legyártani nem nagy kunszt, ha anyuka is bevállal 6gyereket,de felnevelni, etetni, ruházni, iskolázni stb.na az már nagyobb falat!
Ez így tök jó, hogy eltervezted... de apukám ennyi gyereket ki kell hordani, meg kell szülni, fel kell nevelni.
Itt is 300%-osan kell kivenni a részed az otthoni dolgokból. Nem ám asszonyka főz, mos, takarít, focicsapatot nevel te meg nézed.
Illetve ha a barátnőd nem akarja akkor gyorsan keress mást.
Na akkor jövök ellenvéleményezni, lehet lepontozni. Mi 5-en vagyunk testvérek, és el sem tudom képzelni, hogy nekem kevesebb gyerekem legyen. Mindig béke volt otthon, anyukám simán bírta, a tesóimmal szeretjük egymást, mindenki kapott elég figyelmet.
Nyilván, egy bizonyos anyagi háttér kell a dologhoz, de ha valaki ennyi gyermekre vágyik, akkor én azt mondom, hajrá! :)
Ennyi gyerekhez nem kis pénz kell, akkora házat amiben ennyi ember elfér szintén nem ingyen osztogatnak... szimpla autó kizárt... Mikor még csak 1 gyerekem volt is sokszor úgy voltam vele hogy nem bírom idegekkel.. plussz a női test sem minden esetben képes ennyit kihordani! Nekem pl az orvosom a 2. szülés után azt mondta, hogy 3. terhességet nagyon nem ajánl, mert már az is csoda volt hogy a méhem ezt a másodikat kibírta..
Benne az is felmerülne, hogy mi a nagyobb vágyam, hogy a barátnőmmel éljem le az életem 1-2 gyerekkel, vagy akár gyerek nélkül, vagy a nagy család utáni vágy..
Apukám legjobb barátja tizenév után vált el a meddő feleségétől, mert nem tudta elfogadni, hogy nem lehet saját gyereke..
Plussz 19 vagy... 4 év? Na bumm! Ilyen korban soknak tűnik, de nem az, még csak most kezditek majd az életet...
Tervezgetni/álmodozni persze lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!