Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is normális a...

Szerintetek is normális a részemről?

Figyelt kérdés
19 éves fiatal srác vagyok,a barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,komoly kapcsolatunk van és tervezgetjük a jövőnket.Amint sikerült kitanulnom egy szakmát és elhelyezkednem benne azután megakarom kérdni a kezét,akkor már lenne egy anyagi hátterem amivel pumpálhatnám a kettőnk kapcsolatát.Ha megkértem a kezét akkor pedig szeretnék tőle 5-6 gyereket,de inkább 6-ot.Nagy a családunk,sokan vagyunk testvérek de nem tartunk össze,így mindig hiányzott az a bizonyos nagycsalád érzet,szerintem ezért is akarok ennyi gyereket.Szerintetek is normális,hogy ennyi gyereket akarok?Akiknek elmondtam az elképzeléseimet mindenki kiröhögött,kérdezték,hogy minek ennyi gyerek mert,hogy FELESLEGES ennyi gyerek...
2017. aug. 4. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Szép dolog így eltervezgetni, kívánom, hogy sikerüljön!

De azért leírok egy történetet, de sajnos szomorú: Egyik szomszédoméknàl 7gyerek volt! Szülőknél mindkét részről szintém 7-en voltak, a szülők tesvéreinek is 7 gyereke van! Itt sajnos szomorú irányba ment a dolog, meghalt gyerekük, állítólag attól lett beteg, hogy ez már sokadik generáció/gyerek és így a szervezete "elfajzott" lett sajnos

2017. aug. 4. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem normális ahhoz hogy 6 gyerekhez havi nettó 1000000 Ft kell szerintem jó kora ház is kell azt ugye fent is kell tartani ,és Akkor gyerekre fordítandó kiadásokat nem is mondtam ,mert okos felelősségteljes ember nem szül a semmire csak annyit szül amennyit el tud tartani.
2017. aug. 5. 08:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy így érzel, az normális, mi is így kezdtük a férjemmel, hogy sok gyereket szeretnénk. De az élet sok mindent felül ír.

Pl. megbeszélhetitek, hogy 6 gyereketek lesz, de attól még előfordulhat, hogy csak 1 vagy egy se sikerül.

Ha azt beszélitek me,g hoyg egyet se akartok, de rosszul védekeztek, akkor meg lehet akár 6 is.

Lehet, hogy megszületik egy, és rájöttök, hogy több nem fér bele anyagilag vagy érzelmileg.

Vagy van már 3, de rájössz, hogy annyit kell dolgozni 3 gyerek eltartásához is, hogy semmi időt nem tudsz velük tölteni, akkor meg minek több, ha nem tudod kiélvezni a társaságukat.

Tényleg jó dolog a testvér, de... Gondolj bele. Leérettségizik a legnagyobb, menne az orvosira, de azt kell mondanod neki, hogy "nem fiam, én nem tudlak még évekig eltartani, az álmod helyett menj el segédmunkásnak, de ne sírjon a szád, mert van sok testvéred, örülj nekik". Kívánnád ezt a gyerekednek, csak azért, hogy minél több legyen belőle?

Mi is így kezdtük, hogy 5-6-ot akarunk, de aztán ahogy megtapasztaltuk a "való életet", rá kellett jönnünk, hogy hiába terveztük így, majd kiderül mennyi lesz.

2017. aug. 5. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!