Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Mit kaptál karácsonyra?"...

"Mit kaptál karácsonyra?" kérdéseket be kéne tiltani?

Figyelt kérdés

Általában megkérdezik a gyerekeket, hogy mit kaptak karácsonyra, mit csináltak a nyáron. És most háborog az internet, hogy ennek nem szabadna megtörténnie, mert szegény gyerekek kellemetlenül érzik magukat.

De ezzel meg nem pont fokozzák ezt az érzést? Vannak jobb és rosszabb anyagi helyzetben lévők, ez tény. De ezzel, hogy nem beszélnek róla, ezzel mi lesz jobb? A gazdag gyerek ugyanúgy iPhone-nal fog járni, drága cipőben, a szegény gyerek meg nem.

2022. dec. 23. 19:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a tanárnő se a márkákra kíváncsi, ha meg van olyan gyerek, aki erre hegyezi ki a dolgot, az az ő lelki nyomora.
2022. dec. 24. 11:25
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Betiltanám.
2022. dec. 25. 01:47
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
#31 az tök mindegy a márkára kíváncsi a tanár vagy sem, ha a gyerek nem kapott semmit. Nekem volt jó pár olyan karácsonyom amire "puszit" kaptam. "Nagyon jó" volt az első sulis nap, de legalább megtanultam hogy kell hihetően hazudni. Erre a képességre nem jó szert tenni.
2022. dec. 25. 09:34
 34/34 anonim ***** válasza:
15%

Nekem már gyerekként is volt annyi sütnivalóm ha valaki elkezdett hencegni az ajándékaival, akkor én is kitaláltam dolgokat, ennyi. Nem kell a gyerekeket kompletten

szociálisan analfabéták alá venni, és mindentől megóvni őket. Nyilván egy gyerek is érzékeli ha valaki szegényebb, gazdagabb. Attól lesz valaki életképes ha ezeket a helyzeteket megtanulja kezelni.

2022. dec. 25. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!