Melyik név tetszik jobban a Bertalan vagy az Áron?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 11:26
11/24 anonim válasza:
Bertalan.
Remekül lehet becézni Bercinek. Az Áront nem is tudom, hogyan tudnám becézni.
13/24 anonim válasza:
Áron, de a Bertalan sem rossz.
15/24 anonim válasza:
Én a Bertalant pont a becézése (hiánya) miatt nem adnám. Berci? Király úgy 10 éves korig. De egy felnőtt Bertalnt hogy becéz az ember? Mert ugye Bertának nem... Talán Bertó, fene tudja. És az a baj, hogy az ilyen hosszabb neveket úgyis becézni akarják az emberek, mert lusták kimondani.
Az Áront nem is kell becézni, az két szótag, megugorható kimondani.
16/24 anonim válasza:
Áron...és kit érdekel, hogy tele van a bölcsi meg az ovi Áronokkal? Régen meg szinte mindenki Pista, Józska, Marika meg Erzsike volt.
20/24 anonim válasza:
15, Farkas Bertalan űrhajósunk egész jól elvolt eddigi életében a Berci becenévvel, pedig kb most dupla annyi korú lehet, mint te meg én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!