Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a márciusban 2 éves fiam csak az apjához kötődik. Amikor hazaér a munkából, csak ő kell, ő játszhat vele, fürdetheti, altathatja. Ha én akarom, akkor ordít. Mondhatnánk, hogy megszokás, de hétközben a délutáni alvásnál én altatom, viszont ha hétvége van és itthon van az apja, akkor neki kell altatni. Szóval nem igazán megszokás ez, ha az apja itthon van, csak ő a jó mindenben. Én akármikor elmehetek itthonról, integet, ha az apja menne, akkor ordít, ő nem mehet. Ez nem csak egy korszak, mindig is ez volt. Másnál is van ilyen? Mit lehetne tenni, hogy hozzám is kötődjön?
2022. dec. 21. 08:30
1/7 anonim válasza:
Őt ritkábban látja, érdekesebb neki. Lehet hogy apa viccesebb is. Ez nem jelenti, hogy hozzád nem kötődik. Lányom is ugyanezt csinálta kb ennyi idősen.
2022. dec. 21. 08:47
2/7 anonim válasza:
Lanyom 20hónapos,detto ugyanez van nálunk is,annyi külömbséggel hogy altatáskor igényel engemet is.
Sz.r érzés amugy nekem is megértlek teljes mértékben,de ez van.Mi anyák többet vagyunk veluk mind apa gondolom ezért.Meg én azért picit szigorúbb vagyok apa engedékenyebb gondolom ezis kozrejátszik.De nyugi minket is épp ugy szeretnek a kicsik😊Csak hát per pillanat nekik apa az Isten😅
2022. dec. 21. 09:45
3/7 A kérdező kommentje:
Remélem, tényleg csak ennyi. Viszont nálunk a szeparációs szorongásai is csak az apjával szemben voltak, én mehettem bárhova, csinálhattam bármit.
2022. dec. 21. 14:38
4/7 anonim válasza:
Az én lányom is pontosan ugyanilyen születése óta. Most 19 hónapos. Mivel tápszeres volt az elejétől fogva, így kezdetben sem volt az a sülve-főve együtt vagyunk időszak. Felváltva keltünk hozzá éjjel etetni. Én is annak tudom ezt be, hogy az apja ugye napközben dolgozik, nem látja, hiányzik neki. Én meg ugye mindig itt vagyok.
2022. dec. 21. 14:57
5/7 anonim válasza:
Hozzád is kötődik, csak te fix vagy, az apa nem. A te jelenléted nem bizonytalan, csak az övé.
Ne vedd magadra, használd ki, lesz ez még másképp is.
2022. dec. 22. 06:59
6/7 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, az apja évközben akár napokra is távol van, a fiam 3 éves és tudja, hogy az apjával minden játék, akár az alvás is.
Én elaltatom pár perc alatt,míg az apjával bírkózik…., mert apa a jó zsaru én a rossz
2023. márc. 4. 01:15
7/7 anonim válasza:
Menj dolgozni te is, és akkor ugyanannyit lát téged is mint az apját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!