Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kifejezések, szavak,...

Milyen kifejezések, szavak, mondatok zavarnak titeket gyerekvállalás kategóriában?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 15:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%
Amikor a terhesség vége felé,a szülés közeledtével megkérdezik,hogy "egybe vagy még?" Anyám! Ezt a parasztot!
2022. dec. 19. 22:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az gyereket babázzák, pedig már jó pár éve nem baba.
2022. dec. 19. 23:50
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Cicilli, babásodás, az összes gügyögős kifejezés. Falra mászok tőlük.
2022. dec. 20. 09:05
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
2 éves helyett 26 hónapos
2022. dec. 20. 15:01
 25/31 anonim ***** válasza:
77%
#4 valaszolonak +1,mindegyikert. A “cicit eszik”-tol eskuszom izzadni kezd a tenyerem.
2022. dec. 20. 18:05
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

-szerelmem, amikor a gyerekre mondják

-amikor azzal dicsekednek, hogy az ő gyerekük kb. a legokosabb és természetesen a legszebb a világon, csak azért, mert korának megfelelően tud dolgokat, amit minden más átlag gyerek is ugyanúgy tud

-mindenféle idióta becézés, amiket már előttem is felsoroltak: szopcsi, kaksi, büfcsi és társai

-terhesek vagyunk, de ez is volt már

-ami a legjobban zavar viszont, bár ez nem szövegben fejeződik ki, hogy ha felsőbbrendűként viselkedik, akinek már van gyereke, és neki és a neveletlen csemetéjének mindent lehet, előttük meg kell hajolni, mert tudott gyereket csinálni.

2022. dec. 21. 08:55
 27/31 anonim ***** válasza:
37%

A "véranya"

A fegyvertelenek egyik kedvenc leharcolt közhelye.

Már mindenkire ráaggatják, aki egy kicsit is konzervatívabban neveli a gyerekét, azt hiszik, hogy ez sértő, pedig annak gáz, aki használja.

A "véranya"

A fegyvertelenek egyik kedvenc leharcolt közhelye.

Már mindenkire ráaggatják, aki egy kicsit is konzervatívabban neveli a gyerekét, azt hiszik, hogy ez sértő, pedig annak gáz, aki használja.

Én is voltam már "véranya", mert leírtam, hogy nem szeretem ha kint van a gyerek dereka, és túlöltöztető véranya vagyok. 😄

Én is voltam már "véranya", mert leírtam, hogy nem szeretem ha kint van a gyerek dereka, és túlöltöztető véranya vagyok. 😄

2022. dec. 21. 09:44
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt nem tudom, hogy és miért duplázta meg. 😄
2022. dec. 21. 09:45
 29/31 anonim ***** válasza:
64%
Én is voltam már ősanya, mert nem adok csokit, meg dörmit az alig egy éves gyerekemnek. :D
2022. dec. 21. 13:14
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Pocaklakó
2023. jan. 3. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!