Milyen kifejezések, szavak, mondatok zavarnak titeket gyerekvállalás kategóriában?
-szerelmem, amikor a gyerekre mondják
-amikor azzal dicsekednek, hogy az ő gyerekük kb. a legokosabb és természetesen a legszebb a világon, csak azért, mert korának megfelelően tud dolgokat, amit minden más átlag gyerek is ugyanúgy tud
-mindenféle idióta becézés, amiket már előttem is felsoroltak: szopcsi, kaksi, büfcsi és társai
-terhesek vagyunk, de ez is volt már
-ami a legjobban zavar viszont, bár ez nem szövegben fejeződik ki, hogy ha felsőbbrendűként viselkedik, akinek már van gyereke, és neki és a neveletlen csemetéjének mindent lehet, előttük meg kell hajolni, mert tudott gyereket csinálni.
A "véranya"
A fegyvertelenek egyik kedvenc leharcolt közhelye.
Már mindenkire ráaggatják, aki egy kicsit is konzervatívabban neveli a gyerekét, azt hiszik, hogy ez sértő, pedig annak gáz, aki használja.
A "véranya"
A fegyvertelenek egyik kedvenc leharcolt közhelye.
Már mindenkire ráaggatják, aki egy kicsit is konzervatívabban neveli a gyerekét, azt hiszik, hogy ez sértő, pedig annak gáz, aki használja.
Én is voltam már "véranya", mert leírtam, hogy nem szeretem ha kint van a gyerek dereka, és túlöltöztető véranya vagyok. 😄
Én is voltam már "véranya", mert leírtam, hogy nem szeretem ha kint van a gyerek dereka, és túlöltöztető véranya vagyok. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!