Milyen kifejezések, szavak, mondatok zavarnak titeket gyerekvállalás kategóriában?
- Cicista
- Hucibaba
- Mosipelus
(Ez utóbbi háromnál nem a dolgok zavarnak, szoptattam, hordoztam, és használtunk mosható pelenkát, de ezek a cukiskodó kifejezések, rettenet.)
- Pozi teszt
- Szepa
- Bármi olyan egy terhes kismama szájából, ami úgy kezdődik, hogy "Már most tudom, hogy..."
- "A szeretet mindenre gyógyír."
- "Rendkívül szigorú és következetes szülők vagyunk."
- "A mi kis csodánk."
- Örökbefogadó szülőktől: "Megcsörrent az a bizonyos telefon."
+ 1: Bocsi, de ezt muszáj ideírnom: idimami. Nem gyerekneveléssel, hanem állattartással kapcsolatos. Aki magától kitalálja, mit jelent, annak küldök egy csokit. :)
Babaprojekt (egyszer valaki kitalálta, azt hitte, milyen frappáns, azóta meg aki használja, mindenki azt hiszi, hogy frappáns, pedig nagyon bárgyú.
Meg az itt szokás "halk gratula!" vagy "halkan gratulálok!"
Mi az, hogy "halk gratula"?!😂
Értem, mire irányul, arra, hogy ne szólja el magát, mert még nem biztos, de akkor gratuláljon normálisan, vagy egyáltalán ne gratuláljon!
Engem egyedul a kaka, kakalunk, kakalni szo zavar.
Egyszeruen kiraz tole a hideg.
Mi a baj azzal, hogy kaki? 🤣🤣 Miert kaka?
Az osszes gyerekes ismerosom igy hasznalja raadasul.
Hamarosan szulni fogok, szules utan lehet en is igy fogom mondani? Ez ragalyos? 🙈🙈
"belekakiltunk a magzatvízbe"
Utálom, mikor a sokgyerekes azért gondolja magát okosabbnak, mert többször szült, mint én. Pláne, mikor neki annyi volt az utánajárás hozzátáplálásnál, hogy elolvasta a címkén, mikortól ajánlják az adott pürét a gyártók.
"who ajánlás"
Imádom mikor ezzel jönnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!