Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért védik sokan a késői (40...

Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.

Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.

Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.

Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.

Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.

Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.

Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.

Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.

2022. dec. 19. 08:58
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/429 A kérdező kommentje:

Egyébként miért nem eszel zöldségeket?

Miért nem figyelsz az egészséges életmódra?

2022. dec. 20. 15:30
 242/429 anonim ***** válasza:
86%

Ki mondta, hogy nem eszem zöldséget te dilinyós?

Jajjj ennyire ne fàjjon már, hogy más nem egy roncs 30 évesen. Megkeseredett szerencsétlen. Csalodast kell okoznom de jól vagyok 😙😉 De erősködj tovább meg bizonygasd az ellenkezőjét vagy hívd ooooooeiasi mazlinak, attol majd jobban alszol.

2022. dec. 20. 15:36
 243/429 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdésre a vàlasz, az a jobb ha valaki egészséges bármilyen áron. Te kitörölheted az egészséges életmóddal, ha lepukkanr vagy fiatalon. Mas meg nem nyomul így mégsincs baja. És ezzel el is érkeztünk oda miért is vagy egy frusztràlt rosszindulatú vészmadàr. Pont. Mehetsz.
2022. dec. 20. 15:40
 244/429 A kérdező kommentje:

Attól jobban vagy, ha lepukkantnak nevezel?

😅😅😅

Nem érzem magam annak....

Félmaraton-időm javításán dolgozom, alig kapok el valamit, jó volt a laborom stb

2022. dec. 20. 15:40
 245/429 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád nem volt elmaradva ezzel 28 évesen, de te el vagy 30 évesen. Igaz az a két év brutál sok. :D
2022. dec. 20. 15:44
 246/429 A kérdező kommentje:
Egyfelől számít, másfelől mire odajutok leszek elmaradva. Nekem rövid lesz az életem a genetika miatt.
2022. dec. 20. 15:46
 247/429 anonim ***** válasza:
83%
Istenem szabadíts meg minket tőle!!!! Nem létezhetnek ilyen elmebeteg emberek.
2022. dec. 20. 15:49
 248/429 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak önàmitás. Sport, meg hogy érzed magad. Szív és koleszteringondod van 30 évesen, akàrhogy kozmetikàzod.

És de ezért akarsz màsokat is lehúzni.

2022. dec. 20. 15:51
 249/429 A kérdező kommentje:

Ember, 25 éves koromban vették észre véletlen a szívzörejt.... 50-es a nyugalmi pulzusom és semmi bajom, kicsit fontosabb a sport mondjuk, mint másnak.

Ha nem megyek el belgyógyászhoz, lehet észre se veszik 45-50 éves koromig, amikorra esetleg romlani fog.

7 alatti a koleszterinem, diétával 5.8.

Világ vége, ugye?

2022. dec. 20. 15:57
 250/429 anonim ***** válasza:
83%

Ha nekem àllapitottak volna meg 25 évesen szívproblémát az lenne.

De jot mosolygok, milyen könnyű cérnàn ràngatni. Kötöd az ebet a karóhoz hogy az emberiség tök beteg, te meg hamar meghalsz majd, de ha én cukkollak fel, milyen lepukkant vagy kikéred magadnak, meg hirtelen nem nagy ügy. 😂😂😂

Látszik, hogy neked legbelül komoly bajaid vannak, amin egy szakember tudna max segiteni. Bar veglegesen tuti nem mert nem vagy komplett az tuti.

2022. dec. 20. 16:03
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!