Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért védik sokan a késői (40...

Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.

Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.

Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.

Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.

Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.

Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.

Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.

Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.

2022. dec. 19. 08:58
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/429 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha tudta volna milyen leszel....
2022. dec. 20. 14:57
 232/429 anonim ***** válasza:
87%
Mégis beteg vagy agyilag. Engem 40 évesen szültek mégsincs bajom.
2022. dec. 20. 15:06
 233/429 A kérdező kommentje:

Hát ha nem lesz világháború, akkor majd meglátjuk, de szerintem sokatokkal találkozom majd az onkológián és egyéb rendelőkben vitaminhiányotok, mozgáshiányotok miatt.

Én legalább sportolok és napi 2-3-szor van zöldség, gyümi.

2022. dec. 20. 15:06
 234/429 anonim ***** válasza:
86%

Aki màr 30 évesen "haldoklik" meg minden baja van, az söprögessen a sajàt hàza tàjàn, ne màst vàdoljon orvoshozrohangálással.

Neked leginkabb az a bajod, hogy le vagy pukkanva minden erőfeszitésed ellenére, és cseszi a csőröd, hogy más meg nem. Tovabbá csalàdod sincs ami kb utolso szög a koporsódba. Nagyon frusztrált vagy az ide làtszik, azért kisérelsz meg màsokba belemarmi. Ez érthető reakcio, de ezen orvos tud segiteni nem mi, akiket ismeretlenül diagnosztizàlsz.

2022. dec. 20. 15:12
 235/429 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mond már meg, neked miért fáj ha valaki szül 40 évesen? Neked kell felnevelni? Vagy árvaházban nőttél fel? Vert apád? Fogdosott a nagybácsid? Vagy mi a tök bajod van neked?
2022. dec. 20. 15:14
 236/429 A kérdező kommentje:

Ööö....

Nem vagyok lepukkanva.

Diétákkal nagyon sokat segítettem a koleszterinemen és az egyéb laboreltéréseken, sporttal a szívproblémákon. Sőt a mindennapos nyakfájásomon és a tartásomon is sokat segítettem. A sok zöldség is rengeteget segít sok bajomon.

Inkább az izgat, hogy tényleg 1-2% figyel oda az életmódjára és így egyfelől férfit is nehéz lesz találni, aki odafigyel, másfelől ezért is lesz borzalmas a korosztályom egészsége.

2022. dec. 20. 15:19
 237/429 anonim ***** válasza:
100%

Az a baja, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ha ő lecsúszik valamiről, csússzon le más is, ràadàsul érezze magàt jó vacakul miután ő földbedöngölte.

Ez egy toxikus elmebeteg, semmi màs célja nincs mint pusztítani.

2022. dec. 20. 15:19
 238/429 anonim ***** válasza:
86%

De le vagy pukkanva.

30 évesen marhara nem szív meg koleszterinbajokkal kéne még foglalkozni. Korai. Tudod ezt te is. De egyszerűbb mast a posványba ràntani mint tudomasul venni, hogy neki semmi ilyen baja nincs.

2022. dec. 20. 15:20
 239/429 A kérdező kommentje:

Nekem ezt dobta a gép, hogy koleszterin, szív, reflux bajaim vannak, meg asztma is. De JÓL érzem magam.

Más meg nem sportol és egészségtelenül eszik.

Melyik a jobb?

Amúgy mikor voltál legutóbb laboron és szívultrahangon? Simán lehetnek ezek a betegségeid neked is...

2022. dec. 20. 15:26
 240/429 anonim ***** válasza:
86%

Eskü megyek és nézek valami trash realityt a netflixen, mert lehozol az életről!

Szerintem ne etessük a bolondot tovább :)

2022. dec. 20. 15:27
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!