Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
Hát ha nem lesz világháború, akkor majd meglátjuk, de szerintem sokatokkal találkozom majd az onkológián és egyéb rendelőkben vitaminhiányotok, mozgáshiányotok miatt.
Én legalább sportolok és napi 2-3-szor van zöldség, gyümi.
Aki màr 30 évesen "haldoklik" meg minden baja van, az söprögessen a sajàt hàza tàjàn, ne màst vàdoljon orvoshozrohangálással.
Neked leginkabb az a bajod, hogy le vagy pukkanva minden erőfeszitésed ellenére, és cseszi a csőröd, hogy más meg nem. Tovabbá csalàdod sincs ami kb utolso szög a koporsódba. Nagyon frusztrált vagy az ide làtszik, azért kisérelsz meg màsokba belemarmi. Ez érthető reakcio, de ezen orvos tud segiteni nem mi, akiket ismeretlenül diagnosztizàlsz.
Ööö....
Nem vagyok lepukkanva.
Diétákkal nagyon sokat segítettem a koleszterinemen és az egyéb laboreltéréseken, sporttal a szívproblémákon. Sőt a mindennapos nyakfájásomon és a tartásomon is sokat segítettem. A sok zöldség is rengeteget segít sok bajomon.
Inkább az izgat, hogy tényleg 1-2% figyel oda az életmódjára és így egyfelől férfit is nehéz lesz találni, aki odafigyel, másfelől ezért is lesz borzalmas a korosztályom egészsége.
Az a baja, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ha ő lecsúszik valamiről, csússzon le más is, ràadàsul érezze magàt jó vacakul miután ő földbedöngölte.
Ez egy toxikus elmebeteg, semmi màs célja nincs mint pusztítani.
De le vagy pukkanva.
30 évesen marhara nem szív meg koleszterinbajokkal kéne még foglalkozni. Korai. Tudod ezt te is. De egyszerűbb mast a posványba ràntani mint tudomasul venni, hogy neki semmi ilyen baja nincs.
Nekem ezt dobta a gép, hogy koleszterin, szív, reflux bajaim vannak, meg asztma is. De JÓL érzem magam.
Más meg nem sportol és egészségtelenül eszik.
Melyik a jobb?
Amúgy mikor voltál legutóbb laboron és szívultrahangon? Simán lehetnek ezek a betegségeid neked is...
Eskü megyek és nézek valami trash realityt a netflixen, mert lehozol az életről!
Szerintem ne etessük a bolondot tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!