Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire voltál abban biztos...

Mennyire voltál abban biztos hogy jöhet a gyerek?

Figyelt kérdés
Volt olyan h ahogy haladtunk előre az idő váltál biztosabbá a kérdésben?
2022. dec. 14. 12:28
 1/4 anonim válasza:
100%
Egészen addig semmi kétség nem volt. Na majd utána. Nő létére neten kérette magát mindenkinek, telefon dugdosás stb. Most úgyfest sikerült tisztázni (és talán nem volt semmi), de hazudnék ha azt mondanám hogy nem vagyok bizonytalan. 1-2 évet még várni kellett volna.
2022. dec. 14. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

En már tinin kb elhatároztam hogy csak annak szülök es senki másnak, aki gyereket akar, azaz ezt nem én fogom témába hozni, nem én fogok befolyásolni senkit ilyen irányba, sőt, inkább húzódzkodom is a gyerektémátol.

Sok sok éven át nem volt olyan férfi aki eljegyzést gyereket akarna.

Csak sokára egyetlen egy.

És ezért vele mertem csak azt gondolni, hogy Ő lesz az (addig senki mással)és akkoris vállalom ha majd egyedul maradnék gyerekkel.

És ő nagyon akarta, ő akart engem rábeszélni, megnéztem azt is nem e csak vmi átmeneti heppje és később meggondolja, hagytam arra is neki időt, hogy ha még később is akarja és ez nem változik benne, akkor jöhet.

2022. dec. 14. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

1–2 gyerekig nagyon

3. Esetben vagy 2 évet agyaltunk

Most sem vagyok biztos benne.. annyira sok a bizonytalanság gazdasàgilag..

De nagyon vágytam rá ezzel a részével nincs ban

2022. dec. 14. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Kamaszként nagyon biztos voltam benne, hogy akarok.

30 múltam, száz százalék, hogy nem akarok - neveltem egyet (a 14 éves koromban született öcsémet 7 éven át).

Ha ő nincs, biztosan szeretnék, de így... nem, köszönöm. :/

2022. dec. 16. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!