Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehezen viseled, hogy semmit...

Nehezen viseled, hogy semmit nem tudsz csinálni a gyerektől?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát azt csinálja persze ha meg nem rászólok. Elveszem tőle stb..de általában a konyhában pl adok neki edényeket stb..amikkel ő is játszhat és letudja kötni magát így nincs gond.
2010. okt. 1. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Soha az életben nem lesz rend nálam!!!Tisztaság van,de rend soha nem lesz.Már beletörődtem és nem érdekel.Itt egy kocsi,ott egy legó,amott baba...ez a "tájkép" nálunk.Ha ezeket visszapakolom,akkor a lábasaim kerülnek elő.

2 3 év alatti gyermek anyukája

2010. okt. 1. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Én hivatalokba, ügyintézéshez is magammal viszem mivel nincsen kire hagynom.És jó gyerek csendben megvár, neki ehhez hozzá kellett szoknia.
2010. okt. 1. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért baj, hogy mindent kipakol? Én is szoktam úgy főzni, hogy ott van a lábam alatt, adok neki pár műanyag edényt, fakanalat, ilyesmit és tök jól elvan.

Igyekszem gyors kajákat csinálni, max. 1 óra alatt meglegyen, annyit ált. elvan. Néha nem, de akkor sincs világvége, max. sír egy picit a lábamnál, amíg befejezem, amit elkezdtem, közben folyamatosan beszélek hozzá és felveszem, ha csak lehet.

2010. okt. 1. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Amíg nem közlekedett a lányom addig babakocsiban, pihenőszékben vagy éppen a földön a szőnyegén hevert, "játszott" és mindig ott, ahol voltam, akkor volt csend. Mióta meg közlekedik megy ahova akar, néha dobok el mindent, ha hallom, hogy nagy a csend a nappaliban.

Amióta meg jár, együtt pakoljuk a mosogatógépet ki, állati ügyesen rakja helyére a fazekakat, 15 hónapos. És sosem rámolja hobbiból a szekrényeket, talán mert tudja, hogy mikor és miért szoktam kinyitni? Nem tudom.

Na akkor lényegesen nehezebb haladni vele, amikor a nadrágomba csimpaszkodva jár a sarkamban, mert nem haladok, de azért nem tragikus ez sem.

Amikor alszik, akkor szeretek netezni, vagy a magam dolgaival foglalkozni, ritkán főzök olyankor.

Viszont pl. babot a gyerek is pucol velem, már amennyire, és a ruhákat is együtt teregetjük. Jó buli.

Összegezve, nem érzem úgy, hogy nem tudok tőle semmit csinálni, ha nagyon elfáradok, akkor kérek 2 óra kimenőt, apa elvan otthon vele és kész. De havonta 1x turis nap van, olyankor meg anyósomé a lányom, én meg megyek beszerző körútra.

2010. okt. 1. 14:18
 16/16 masturb8 válasza:
315 és fél hónapos vagyok, pontozzatok fel mert hónapokban adtam meg az életkorom és ez jaj de cuki
2021. márc. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!