Mit lehet csinalni egy aggressziv 24 éves "gyerkkel"?
az ilyenért nem lenne kár.bocs.
sajna nem lett megnevelve,és már késő.
Sajnos kevese tudtok tenni, mert egyrészt felnőtt már, másrészt ha eddig a szüleid engedtek neki, akkor valószínűleg a szüleid is "gyengék" ahoz hoyg lépni merjenek bármit is.
Pedig ez nagyon nem jól van így.
Én először orvosi segítséget kérnék,elmennék egy szakemberhez,hoyg adjon tanácsot: mit mondjatok neki ahoz hogy változzon, de úgy hogy ne legyen belőle öngyilkosság.
Az ilyen labilis embereknek nem szabad bármit mondani - szakember tud ebben segíteni.
Kemény munka lesz!
Kérdés, hoyg akarnak-e tenni a szüleid is ellene, vagy beletörődtek hoyg így kell élniük..
Már semmit.
De nagyon jól írta valaki előttem. :)
Kötelet neki! Úgysem tenné meg! Az ilyenek nem teszik meg.
Engem egy volt pasim fenyegetett azzal, hogy öngyilkos lesz, ha szakítunk. Lám... még mindig él! :)
Csak az segít, ha elkülditek. Kétesélyes a dolog: vagy ember lesz belőle vagy egy hajléktalan roncs, de jól írják előttem, öngyilkos egészen biztosan nem lesz.
Viszont ha ezt most nem teszitek meg, akkor a szüleid után te is beállhatsz majd a sorba, mert amikor már ők nem lesznek, te fogod eltartani azt garantálom.
Sajnos pszichiátriai eset akiből a büdös életben nem lesz normális (a társadalom aktív, építő) tagja.
El kell engedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!