Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehezen viseled, hogy semmit...

Nehezen viseled, hogy semmit nem tudsz csinálni a gyerektől?

Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 09:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

És ez nem igaz, hogy semmit nem lehet tőle csinálni.

Épp csak bulizni nem lehet elmenni, de amúgy minden mást lehet.

Én nagyon is jól érzem magamat itthon anyaként, nem érzem rabszolgaságnak, bezártságnak.

Soha nem voltam még ilyen kiegyensúlyozott és nyugodt, mint mióta itthon vagyok.

22 hós a gyerkőc.

2010. okt. 1. 09:37
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

A gyerek elvan az ágyában, a szobájában két evés között a játékaival. Elég néha ránéznem,és minden megtudok otthon csinálni. Délután van arra is időm,hogy magammal foglalkozzak és együtt játszunk a gyerekekkel.

Nem kell rabzolgája lenni a gyerekenek.

2010. okt. 1. 09:42
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez hozzá kell szokni.Én 25 vagyok és van egy 5 éves lányom ,ugyan ennyi ideje vagyok háztartásbeli.Hát igen nekem sokat fel kelt adnom ezért a családi idillért...De megéri,én szeretek így élni.Felnőttebb lettem semmi más nem változott.
2010. okt. 1. 09:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg megszokás kérdése. Néha nehezen, néha nem :) Azt viselem nehezen, hogy ha belekezdek valamibe, néha fél percenként jön és feltart, de azért én sem vagyok az a típus, aki ne tudná félretenni az amúgy nem halaszthatatlan dolgát egy időre. Engem egy dolog szokott nagyon zavarni: ha éjjel, amikor a fiam már alszik, valamit csinálni akarok, pl. főzni, sütni, vagy bármi ilyesmi, és akkor jövök rá, hogy kéne hozzá valami, ami nincs otthon. Régebben nem volt kérdés, hogy mit csinálok, én akár éjjel is elmentem a Tesco-ba, mert én nagyon éjjeli bagoly vagyok, de hát ugye egy alvó gyereket nem rángatok ki az ágyból (pláne egy 3 évest), és otthon sem hagyhatom egyedül. De ilyenkor sem rá haragszom, hiszen miért is kéne, csak dühít, hogy tehetetlen vagyok az adott szituációban.

Amúgy kellő szervezéssel mindent meg tudok oldani :)

2010. okt. 1. 09:49
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Gyerektől függ. Aki mindent meg tud csinálni, ne gondolja hogy ő ilyen ügyes, a többi meg hülye. Van akinek nyugodt, kiegyensúlyozott a babája, és van olyan baba amelyik izgatottabb, izgágább, kevesebbet alszik. Na hát mellette nehéz lenne mindent megcsinálni.

Én régebben mindíg rengeteg dologgal foglakoztam. Voltak hobbijaim is.

Most ezekről sokszor le kell mondanom. Néha nem könnyű, de a kölykeim kárpótolnak érte, mikor hozzámbújnak vagy megpuszilnak.

2010. okt. 1. 09:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Az én lányom 20 hónapos, minden érdekli, mindenhova jön utánam. Semmit nem tudok tőle csinálni.

Irigyellek benneteket.

2010. okt. 1. 09:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Én kiskorától hozzá szoktattam h mindenben részt vesz velem.Főzés ,takarítás stb...kisebb kén babakocsiban ült mellettem...Vagy játékokkal körülvéve és látta mit csinálom. Most már szívesen segít nekem , meg szokta h ez van..Nekem nincs segítségem még egy órára sem úgy hogy velem van mindig.
2010. okt. 1. 10:05
 8/16 A kérdező kommentje:

És mindig azt is csinálja amit kérsz tőle?

Nem pakol ki semmit, nem mászik fel sehova...?

2010. okt. 1. 10:12
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Igen.
2010. okt. 1. 10:12
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
4 gyerek mellett is mindent meg tudokcsinálni, amit akarok. Lehet, hogy nem épp a betervezett napon, de nincs semmi halaszthatatlan, határidős dolgom,így 1-2 nap csúszás nem feszélyez :)) A gyerekeimet pici koruktól úgy szoktattam, hogy el legyenek magukban is rövidebb ideig. Amikor meg mászni kezdtek, jöttek utánam mindenhová a házban... Amíg főztem, vagy a pihenőszékben (amíg picik voltak) voltak vagy lent játszottak a konyhaszekrényből kiszedett, nekik is használható dolgokkal. A két nagy nem volt nyugis gyereknek mondható, mégsem volt soha gondom azzal, hogy nem tudtam volna mellettük főzni mindennap vagy ne tudtam volna takarítani... Ha elintézni valóm volt, babakocsival mindent el tudtam intézni. Amíg picik voltak egyik ült a kocsiban, a másik meg sétált. Igen, szervezés és rugalmasság kérdése...
2010. okt. 1. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!