Iker babák és keresztszülők?
Két babának lehetnek ugyanazok a keresztszülei?
Az én és a párom testvérén kívül nem nagyon van kit felkérni keresztszülőnek. Gondoltunk rá, hogy akkor mindkét babának 1 keresztszülője legyen csak, de szeretnénk ha ketten lennétek.
Ti mit választanátok?
én személy szerint nem kereszteltetném meg, mert nem vagyunk templomba járók, a család nagy része és én pl. nem is hiszünk benne.
jól értem, hogy az a helyzet hogy mindkét gyereknek csak keresztanyja vagy csak keresztapja lenne? egyneműek a testvéreitek?
jaaaa, akkor persze, miért ne lehetne ugyanaz mindkettőnek? ha szívesen elvállalják 😊
nekem amúgy csak keresztanyám van, abból sem volt probléma…
azért jutott eszembe ez a lehetőség.
lepontozóknak külön pacsi! 👍🙌
Igen, persze, lehet így. Ez a verzió is teljesen jó, meg az 1-1 keresztszülős verzió is. Mindegyikre ismerek példát.
Bár én a külön 1-1 keresztszülős megoldást választanám, ha már kérdezed a kérdésedben. Osztozkodnak eleget, mivel ikrek. Ne kelljen már ezen is, amikor lehetne ez külön.
Nálunk az egyik gyereknek csak keresztanyja van, és ez így teljesen jó. A családban az ikreknek pedig külön keresztszüleik vannak, és az is abszolút jó, sosem volt ezek miatt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!