Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom nem nőies és nem...

A lányom nem nőies és nem készül sose sehova. Ez normális?

Figyelt kérdés

Állandóan kapucnis pulcsik, semmi nőiesség nincs benne.

Sehova nem készül, ballagásra, szalagtűzőre se akar elmenni kozmetikushoz vagy fodrászhoz, megmossa a haját és ennyi.

Nem azt várjuk el, hogy 10 centis magassarkúban tipegjen, de miért nem szeret készülődni, nőiesen kinézni, csinos lenni? Voltunk esküvőn, ott is inkább sportos volt, mint elegáns.

2022. dec. 7. 06:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen, és kész. És ez teljesen normális. Még lehet, hogy ha szerelmes lesz, kicsit változik időlegesen, de alapjában véve ilyen, inkább kényelmesen és mesterkéletlenül szeret lenni, ezt így kell elfogadnotok. Erőltetni felesleges másra.
2022. dec. 7. 11:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

15# Hogy te milyen szűklátókörű vagy.

"Azért érzi így jól magát mert nincs benbe több, nem tudja elerni a szintet, így meg se probalkozik vele." Én a helyedben sürgősen elgondolkodnék a saját EQ-d szintjén. Ld. modellekről, hírességekről, igazán szép nőkről készült lesifotók hétköznapi körülmények között. Nem nehéz ilyeneket találni az interneten.

"Régen még tudták hogy néz ki egy nő, gyönyörűek is voltak. Szoknya alapdarab, magassarkú, smink, frizura."

Talán menj vissza egy kicsit még régebbre. Mert volt, amikor az általad leírt módon kinéző hölgyek az örömlányok voltak. Persze, szoknya volt a női viselet a nyugati civilizációban évszázadokon keresztül, ezzel nem is lehet vitatkozni, de azért túlzás azt állítani, hogy egy nő nem lehet gyönyörű nadrágban. Csak meg kell nézni néhány divatfotót.

2022. dec. 7. 12:03
 23/28 anonim ***** válasza:
88%

Teljesen normális. Egyébként sem a fodrásztól és a kozmetikustól lesz nő. Én 33 éves vagyok és még sosem voltam kozmetikusnál. Nincs műkörmöm sem, nem is festem magam. Magassarkúm van kettő, de kb. évente egyszer veszem fel, akkor is rühellve.

Nem tudom, hogy ő miért nem szeret készülődni. Én pl. akkor is és most is időpocsékolásnak éreztem. Egyszerűen nincs türelmem ezekhez a dolgokhoz, annyira meg nem fontosak, hogy rászánjam magam. Kamaszként meg a lehető leginkább különbözni akartam a suli pcsáitól. :))

2022. dec. 7. 12:53
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a lanyoddal semmi baj, ő ilyen típus. Később ez még amúgy is változhat, de az is lehet, hogy nem, és az is teljesen normális.
2022. dec. 7. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
33%

Egy rész tök oké, de esküvőre, szalagavatóra sportosan? Alkalomhoz illően kell öltözni, ezt én is elvárnám, ezen felül csak a tisztaságot, ápoltságot. Körme ne legyen fekete a kosztól, mosson hajat, körmét vágja le magának egyformára(vagy segítek én), esküvőre meg elegáns ruha és 2-3 centis sarok, ha ápoltnak látszik a haja, lehet simán csak kiengedve, ne legyen gennyes cucc az arcán, szemöldöke ne érjen össze. Minden más az ő dolga.

Szerintem amúgy lázad, ha már alkalomhoz sem akar direkt öltözni, az tipikus tini vonás, ha beérik a személyisége, kinövi, mások 40+osként is lázadnak még:)

2022. dec. 7. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Miért akarod ráerőltetni a saját igényeidet, elvárásaidat? Ő így érzi jól magát. Én is ilyen voltam gimiben. Egyetlenegy magas sarkú cipőm volt amit a szalagavatóra kaptam, ki is törtem a sarkát kb a második lépésnél, amikor megakadt a térkőben. Fodrászhoz, kozemtikushoz a szalagavató és a ballagás miatt nagy duzzogva elmentem, de egyébként nem jártam, nem sminkeltem magam. Akkor változtam picit mikor elkezdtem dolgozni, ahol már nem lehetett feltétlenül farmerben járni. Most nőiesen öltözködöm, kozmetikushoz is járok, de a sminekt továbbra sem viselem el az arcomon, csak alkalmakkor.
2022. dec. 7. 16:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam és vagyok 33 évesen.

Smink: max spirál, meg ajakápoló.

Ruhák: amihez épp kedvem van, ált. farmer, laza pulcsi, tornacipő

Haj: alkalomra is mosás-szárítás, csá.

2022. dec. 9. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
15-ös, de irigy valaki :D
2022. dec. 9. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!