Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom nem nőies és nem...

A lányom nem nőies és nem készül sose sehova. Ez normális?

Figyelt kérdés

Állandóan kapucnis pulcsik, semmi nőiesség nincs benne.

Sehova nem készül, ballagásra, szalagtűzőre se akar elmenni kozmetikushoz vagy fodrászhoz, megmossa a haját és ennyi.

Nem azt várjuk el, hogy 10 centis magassarkúban tipegjen, de miért nem szeret készülődni, nőiesen kinézni, csinos lenni? Voltunk esküvőn, ott is inkább sportos volt, mint elegáns.

2022. dec. 7. 06:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

30 éves vagyok, SOHA nem volt magassarkú cipőm...

Mostani ruhám: edzőcipő, sztreccs szürke nadrág, póló, kapucnis pulcsi, összekötött haj. A szemöldököm ki van szedve, mosom a fogam meg az arcom, nagyon néha ha valami alkalom van, akkor szempillaspirál. Már a füleimbe sem rakok fülbevalót, mert zavar, nem hordok nyakláncot, és csak a jegygyűrűm van a kezemen, a körmeim festetlenek és full levágva. De még így is jól nézek ki. :D

2022. dec. 7. 08:28
 12/28 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez személyiség függő.

Otthon milyen példàt lát/ látott?

Nekem a 4,5 évesem olyan csajos, hogy már ijesztő.

Én is nőies vagyok.( mindig is “lányos” lány voltam)

Készülök is, de a lányom túltesz rajtam.

Viszont a fiam is szeret készülődni, ő csak 2,5 èves.

2022. dec. 7. 08:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ez normális?"

Persze hogy normális. Ő így érzi jól magát. Személyiségfüggő, hogy ki higy szeret kinézni. Ő pont így. Nem írtad, hány éves, de később ez még változhat, de ha nem, azzal sincs gond.

A harmincas évem végén járok. Magassarkút ki nem állhatom, csak nagyon különleges alkalmakra veszem fel, tűsarkúban meg járni sem tudnék. Hosszú körmök szóba sem jöhetnek. Kozmetikus, fodrász annyi, amennyit az igényesség megkövetel (évi néhány alkalommal). Smink ritkán és csak kis mennyiségben. Fülbevalóm felnőttként lett, azt szeretem. Átlagosan öltözködöm, vagy valamivel lazábban, sportosabban. Igénytelen, elhanyagolt nem vagyok. Így érzem jól magam, ennyi.

Anyám is sokat próbálkozott, hogy nőiesebb legyek, de ennek hatására biztos nem lettem az, sőt, kamaszkoromban inkább ellenállást váltott ki.

2022. dec. 7. 08:58
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincsen ezzel semmi baj. Milyen unalmas lenne, ha mindenki egyforma volna.

Rengeteg gyönyörű nő van, aki a sportos viseletet, egyszerű öltözködést kedveli.

2022. dec. 7. 09:34
 15/28 anonim ***** válasza:
3%

Azért 30 évesen én nem menőznék azzal, hogy deszkás cipobe jarok, nincs magassarkum..

A nő legyen már nő, ahogy férfi se vegyen fel szűk nacit meg premes kabatot basszus. A sminkrol stb ne is beszéljünk.

Régen még tudták hogy néz ki egy nő, gyönyörűek is voltak. Szoknya alapdarab, magassarkú, smink, frizura.

Ezek a mai lezbinek kinéző félig fiú félig lanyok undoritoak.

Azért érzi így jól magát mert nincs benbe több, nem tudja elerni a szintet, így meg se probalkozik vele.

2022. dec. 7. 09:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Lányod így érzi jól magát .

Sőt én pl szintén nem vagyok nőies nő én sportos stílus szeretem vagy laza stílust vidám színes pólókat pulóverek stb utálom a tűsarkú cipőket.

Kényelmes sport vagy túra cipők hordok.

Anyukám se értete meg hogy miért nem hordok nőies ruhát.mire közöltem vele mert nekem ezek tetszenek akkor már nem szólt meg miért nem nőies ruhákat hordok ja és felnőtt voltam böven mire ezt elfogadta

Sőt a lányom is sportos vidám ruhákat kedveli.meg sport és túra cipőket ő legingsbe jár mindig vagy jegginsbe ,farmert,vagy szoknyát fel sem vesz .

2022. dec. 7. 09:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Hány éves a lányod?
2022. dec. 7. 09:58
 18/28 anonim ***** válasza:

Ugyanez voltam. Csak az állatok,a horgásztó, vízisiklók, lovaglás, a vadászkutyáim. Ezek érdekeltek.

Ma férjem van,kislányom, aki extra nőies, kislányos. És én is sokat változtam.

Ne erőltess rá semmit! A kamaszkori viselkedés semmit nem jelent!! Higyj nekem.

2022. dec. 7. 11:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagy sajat maga legyen, ne eroszakold ra az akaratod.

41 eves vagyok.

SOHA nem voltam meg kozmetikusnal.

SOHA nem volt magassarku cipom.

Szoknya utoljara kb. a ballagason volt rajtam.

Evi parszor sminkelem magam.

Soha nem volt mukormom meg ehhez hasonlo cicomak. Mondjuk korhazban dolgozom, mutok, nem is lehet mukorom, koromlakk meg ekszer.

Teljesen normalis no vagyok.

Ha szerinted a magassarku teszi nove az embert, valami nem stimmel veled.

2022. dec. 7. 11:11
 20/28 anonim ***** válasza:

Az se baj, ha nem a lányod, hanem te magad vagy ilyen tini. Teljesen normàlis.

Én is ilyen voltam és egy nőies felnőtt nő lett aztán belőlem.

2022. dec. 7. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!