Lányos anyukák! Van egy 20 hós lányom és egy ideje észrevettem, hogy mindenhol ott a haja, vállán, cumisüvegre tekeredve, ha megsimogatom kb mindig a kezemben marad 1-1 szál. Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Viszonylag hosszú és sűrű haja van, és gondolom persze neki is hullik valamennyire. Nem
Mondom hogy csomókban hullik, de itt-ott mindig látom. Ez gond, vagy csak nagyon ráállt a szemem. Orvost is persze megkérdezem.
2018. jún. 6. 12:49
1/6 anonim válasza:
2 hosszú hajú lányom van, egyiknek sem hullik/hullott a haja. Pár szál a fésűn és ennyi. De normális is lehet a minimális hajhullás.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, na neki fésűn se hajmosás alkalmával sem látom. Azért elviszem orvoshoz, mert elég gyorsan lekarikásodik a szeme, ezért gondoltam vashiányra is. Mégegyszer köszönöm a gyors választ!
2018. jún. 6. 13:12
3/6 anonim válasza:
Kisebbikem 20 hós, nem vettem észre, hogy hullana. Neki is sok haja van, fésűn se látom nagyon. Nagyobbik göndör hajú, neki általában vizesen balzsammal fésülöm, az övé sem hullik.
4/6 anonim válasza:
Lányomnak hullik. Teljesen normális fésűn, kihúzott hajgumiban, hajmosáskor, elvétve itt-ott. Az lenne probléma, ha csomókban vesztené.
Nekem is hullik ennyire, mint neki.
A hosszú haj egyébként sokkal többnek látszik, akkor is ha csak pár szál hullott ki.
2 éves, lapockáig érő extra dús göndör haja van és más okból volt vérvétele, minden értéke rendben.
5/6 anonim válasza:
Unokahugm 2 éves elmúlt, amikor marokszám hullani kezdett a haja. és tele volt a feje kis rövid hajszálakkal. Orvostól orvosig hurcolták, minden negatív volt, végül kitalálták, hogy talán a babahaja nem hullott még ki ezidáig. És tényleg!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2018. jún. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!