A lányom nem nőies és nem készül sose sehova. Ez normális?
Állandóan kapucnis pulcsik, semmi nőiesség nincs benne.
Sehova nem készül, ballagásra, szalagtűzőre se akar elmenni kozmetikushoz vagy fodrászhoz, megmossa a haját és ennyi.
Nem azt várjuk el, hogy 10 centis magassarkúban tipegjen, de miért nem szeret készülődni, nőiesen kinézni, csinos lenni? Voltunk esküvőn, ott is inkább sportos volt, mint elegáns.
Anyukam is kiirhatta volna ezt a kerdest 20 evvel ezelott, ha lett volna gyakori. Hany eves a lanyod?
En 17 evesen kezdtemel valamivel noiesebben oltozkodni, de most, lassan 35 evesen is sokkal tobb a sportos ruham. 14-15 eves korom kozott xxl-es polokat hordtam, mert utaltam, ha beszoltak, futtyogtek az utcan, villamoson, illetve nemis erdekelt annyira, hogy hogy nezek ki. Erdekes, hogy a volt barataim kozul ez egyiket sem zavarta. Mikor a ferjemmel megismerkedtunk mar valamivel noiesebben oltozkodtem, de akkor semmindig. A hugom pont az ellentetem volt.
Ket fiam van, es valoszinuleg nem lesz tobb gyerek, igy nem fogom megtudni, milyen erzes forditott cipoben lenni, de kislanykent semvoltam az a barbizos tipus. Nem remlik, hogy emiatt barmilyen hatrany ert volna, sot. Szerinteminkabb ez, mint hogy p.csanyi gatyaban, hasat kidobo, szinte atlatszo topban legyen, amiket mostanaban szoktam latni a buszon.
Teljesen normális.
Miért támasztasz a külsejével szemben elvárásokat?
Én gimiben, haveri kör harására kezdtem nőiesebben öltözködni, sminkelni. Otthon nem erre láttam példát, anyum soha nem festette magát.
Felnőttként evente kb 2x festem ki magam, es megyek el fodrászhoz.
Húgom sokáig csajosan öltözködött, végül egy lány oldalán találta meg önmagát- azóta sportosan öltözik
Véletlenül nem fiút akartatok?
Amúgy, ha neki így jó, hát legyen ilyen. Ettől nem lesz kevesebb.
Btw, a nőiességhez nem kell kozmetikus és fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!